Hotel i Milano

Hotel VIU Milan

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Uanset om du skal på storbyferie i Milano eller blot have en enkelt overnatning, så tilbyder Hotel VIU Milan komfort og verdensklasse service samt alle de moderne faciliteter som du har brug for. Hotellet er centralt beliggende i et af Milanos populære kvarterer, tæt på Isola, Corso Como og Porta Garibaldi samt 10 minutters gang fra Milanos lille oase Sempione Park. Du finder også fremragende metroforbindelser tæt på hotellet, og nærmeste metrostop, Monumentale, ligger kun 200 meter derfra.

Central beliggenhed med den berømte Cimintero Monumentale og Porta Nuova som nabo

Hotel VIU Milan er beliggende tæt på den berømte kirkegård som er noget ud over det sædvanlige. Her går man rundt mellem det ene monument større og flottere end det andet. Du finder også Porta Nuova distriktet tæt på hotellet. Her får du en hel anden dimension af byen, hvor moderne, futuristisk arkitektur møder Milanos traditionelle klassiske gader. Her finder du restauranter, cafeer og shopping. Et perfekt spot til at udforske byens nye sjæl.

Læs mere om Hotel VIU Milan

Rooftop pool, moderne faciliteter og velsmagende mad

Der er ikke det Hotel VIU ikke har. Her finder du en overdådig tagterrasse med pool og den smukkeste panorama udsigt over byen. Hotellet har også egen bar samt restaurant hvor man kan nyde lokale specialiteter og internationale retter, der har sin helt egen kok med Michelin-stjerne. Derudover finder du spa- og welness center (ev mod gebyr), gratis WIFI, parkering og fitnesscenter. Hele hotellet er bygget med bæredygtige materialer inspireret af naturen og de nordiske stramme linjer. Hele bygningen er kørestolsvenlig.

Moderne design værelser med komfort

Værelserne på Hotel VIU Milan er designet af den prisbelønnede designer Nicola Gallizia og har moderne, elegant indretning med designermøbler og marmorbadeværelse med tilhørende toiletartikler. Nogle af værelserne kommer med balkon eller terrasse.
Alle værelser har gratis WiFi, smart-tv samt badekåbe og hjemmesko.

Læs om værelserne på Hotel VIU Milan

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map