Anmeldelser af Hotel Virgilio

 
Hotel Virgilio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Virgilio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Milano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Virgilio

Læs personlige anmeldelser af Hotel Virgilio som ligger i Milano. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Virgilio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Glenn og rejsefælle fra København V boede på Hotel Virgilio i Milano fra d. 9. til d. 12. juli 2012.

Hotel Virgilio var et tarveligt sted, var meget af værelset ikke havde set en støvklud i lang tid og hvor vi nærmest ikke kunne få varmt vand i de 3 dage, vi overnattede. Værelset var meget småt, men det var ok, da det jo var billigt. Jeg vil dog mene, at man kan forvente, at der i det mindste er rent! I øvrigt kostede aircondition 7 euro om dagen. Ikke 5 som oplyst på jeres hjemmeside.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bolette fra Allerod boede på Hotel Virgilio i Milano fra d. 28. til d. 29. juni 2010.

Det var ren overnatning, trist, slidt og "lousy" hotel, men beliggenheden tæt på Milano Centrale er god nok når man skal videre med toget.
Og pizzariaet lige ved siden af hotellet serverer sten-ovns pizza og skønne kæmpe kolde fadøl, så det er værd at besøge

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bettina og familie fra Odense C boede på Hotel Virgilio i Milano fra d. 15. til d. 16. juli 2009.

Da jeg bestilte i Milano, gik jeg udfra det var det samme hotel, som vi boede på sidst vi bestilte hos jer. Det var jeg ikke opmærksom på. Jeg gik udfra at det var det samme på grund afstanden fra Hovedbanegården. Det var det ikke.
Vi kan på ingen måder genkende nogle af de billeder der er på jeres hjemme side. Vi boede på 5-6 sal. Gange- værelser var så nedslidte og "lausi". Det var meget ringe. Mogenmad var meget ringe. Brødet blev bragt dagen før og var det eneste man fik. Jeg vil anbefale at i gør opmærsom på standarden. Det er ihvertfald ikke et 2 stjernet hotel. I kunne måske anbefale det til rygsækrejsende. Det vi boede i, i Firenze var 1 stjernet, men standaden væsenlig højere, trods det at det heller ikke var iorden i forhold til prisen.

In-Italia's kommentar

Billederne er nu fra hotellet. At de så vælger at vise dets bedste sider og ikke de dårligste, kan vel næppe chokere. Vi beskriver hotellet med følgende ord "Priserne er ret lave men det er heller ikke så meget man får for pengene", og vi mener faktisk, hvad vi skriver. Bettina har tidligere boet på Hotel Menini (som vi vurderer til tre sole), og det er selvsagt både bedre og dyrere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Hanne og familie fra Svendborg boede på Hotel Virgilio i Milano fra d. 22. til d. 23. juli 2009.

I Milano skulle vi blot overnatte billigt én nat og hurtigt videre, så standarden var ikke vigtig for os. Værelset på Hotel Virgilio var helt OK til prisen - alt over gulvhøjde var rent nok. Fint med shampoo og sæbe på badeværelset, på et så billigt hotel. Morgenmad blev serveret i lavloftet mini-hems. (Vi troede, vi havde spist i ca. verdens mindste morgenmadslokale i London, men det var en balsal til sammenligning ;) Det var en ret sjov oplevelse for en enkelt gang, og betjeningen var hurtig og venlig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map