Hotel i Milano

Hotel Ritter

 
Hotel Ritter er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ritter er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Milano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Ritter er et moderne hotel, der ligger i indkøbsgaden Corso Garibaldi. Du befinder dig her ved Milanos hyggelige kvarter Brera, der ud over god stemning, tilbyder et rigt udbud af restauranter, barer og caféer.

Bo komfortabelt med mange faciliteter

På Hotel Ritter går du ikke på kompromis med komforten og alle 89 værelser er da også moderne indrettede og udstyrede med al nødvendig komfort som f.eks. aircondition, WI-FI, fjernsyn, køleskab, pengeskab samt badeværelse med toilet og bruser/badekar. Du kan også vælge at slappe af i hotellets restaurant efter en lang dag på tur eller slappe af med en drink i loungen. Her er for øvrigt også mødelokaler for såvel små som store grupper.

Læs mere om Hotel Ritter

Kom nemt rundt i byen

Fra hotellet kommer du også nemt rundt med offentlig transport. Få minutters gang fra hotellet finder du nemlig metrostationerne Brera og Lanza (grøn linje), så turen til til Milanos messecenter eller lufthavnene Linate og Malpensa bliver overskuelige.

Læs om værelserne på Hotel Ritter

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Ritter

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ritter som ligger i Milano. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ritter. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Meget tilfreds i forhold til prisen

Hotellet har flinke mennesker ansatte. Hotellet er lidt slidt, men helt fint i forhold til prisen.
Det ligger i et område som ikke er så opsøgt af turister, hvilke vi var glade for.
Der er masse af gode spisesteder lige omkring hjørnet, ca. 15 minutters gang til domkirken, indkøbscenter mv..

Læs mere

Andreas og hustru fra Rydebäck i Sverige boede på Hotel Ritter i Milano den 4.-6 september 2012.

Vi må sige, at vi er meget tilfredse med den service vi har modtaget fra jer. Har været ekstra trygt at bestille og føle, at man altid kan ringe til jer, hvis det skulle være noget. Begge hoteller vi bookede, levede op til vores forventninger. Jeres hjemmeside får også et ekstra plus for klarhed og for at I har lavet en beskrivelse af hotellet, som er god. (Derudover tjekkede jeg lidt på pris og I matcher mere end rigeligt andre hjemmesider samt vores specifikke hotels egne priser. +++++) Alt i alt meget tilfredse og vi er allerede begyndt at anbefale hjemmesiden. (som vi også fik anbefalet)

Læs mere

Kjeld fra Odense Nv boede på Hotel Ritter i Milano fra d. 14. til d. 16. juni 2012.

Vi havde i mange år ønsket os et besøg i Scala operaen i Milano og det lykkedes d. 19.6.Det er næsten umuligt at få billetter hjemmefra ,jeg kunne ikke finde ud af det på nettet, men prøv det for det er ikke nemt når man er der. Der er et kontor i undergrundsbanen i Milano, som åbner kl. 1200. Der står man så i kø, men vi fik 2 billetter til 28 eu pr stk. Det er nærmest ståpladser, men det var ok. Hotellet er ganske godt .Der var en god stemning og der var rent og pænt .Morgenmaden var også , som den skal være. Det eneste lille problem var parkeringen, men vi fandt senere ud af, at sådan er det overalt i iItalien. Der er en privat parkering i gaden ved siden af .Det koster 25 eu pr. dag og der er en meget venlig betjening. Man kan godt holde ved hotellet for at læsse af et kort øjeblik. For os var det et godt hotel og lige i nærheden af undergrundsbanen, som italienerne var flinke til at hjælpe med

Læs mere

Lars-Olov og hustru fra Bracke i Sverige boede på Hotel Ritter i Milano den 6.-8. juni 2012.

Godt hotel med en central beliggenhed og god kvalitet på værelset.

Læs mere

Kirsten og rejsefæller fra boede på Hotel Ritter i Milano fra d. 10. til d. 11. oktober 2011.

Pragtfuld tur – og alt klappede bare. Stor tilfredshed med jeres hjælp. Fornuftig pris på hotellet og lå perfekt. Blot en lille ting. De var så søde at give os en pose med morgenmad med (da vi skulle tidligt op og med fly), og jeg er helt sikker på de havde gjort sig umage, men efter danske forhold havde det været bedre for os, blot at købe morgenmaden i lufthaven ? men det trak et par smil og ødelage bestemt ikke vores herlige tur.

Endnu engang – tusind tak for jeres flotte hjælp.

Læs mere

Karen og familien fra København NV boede på Hotel Ritter i Milano fra d. 12. til d. 16. februar 2011.

Vi havde en helt udmærket tur, og jeg har været meget tilfreds med jeres indsats. Der var ganske vist betydelige problemer med bagagen i Kastrup lufthavn, hvilket betød at vi først fik vores kufferter 2 dage efter ankomst og den ene kuffert aldrig nåede frem. Men receptionspersonalet på Hotel Ritter var meget flinke til at hjælpe med at ringe til de relevante instanser.

Jeg var lidt mindre tilfreds med deres fjernsynstilbud (de få ikke-italienske kanaler der var, var meget flimrende, og cnn skulle efter sigende være der, men jeg fandt den ikke), ligesom jeg havde håbet på gratis internetadgang (skal købes en time ad gangen). Men ellers var det et hyggeligt sted med en glimrende beliggenhed.

Læs mere
 
search map