Hotel i Milano

Hotel Oro Blu

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du vælger at bo på Hotel Oro Blu i Milano, er du kun få minutter fra byens messeområde og ganske tæt på metrostationen Lotto Fieramilanocity, så kommer du med offentlig transport, er det let at komme rundt. Ankommer du i bil, er der også gode muligheder for at parkere i området, så alt i alt en rigtig god beliggenhed, hvis ikke du har behov for at bo lige i centrum, som dog kan nås på et kvarter med metroen.

God service og moderne indretning

Hotellet blev gennemrenoveret i 2013 og fremstår i dag som et dejligt hotel i moderne stil med begrænsede men gode faciliteter, som bl.a. omfatter en reception, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål, en lobby hvor du kan hygge dig i en blød sofa, mens du planlægger dagens program men også en morgenmadsrestaurant, hvor du kan nyde dagens første måltid, der serveres som buffet. Der er naturligvis også wi-fi i lobbyen, så du har mulighed for at komme i kontakt med omverdenen, og har du lyst til at læse en avis, er de til fri afbenyttelse.

Læs mere om Hotel Oro Blu

Værelser med god komfort

På Hotel Oro Blu er der i alt 27 pænt men enkelt indrettede værelser i forskellige kategorier. Alle værelser har trægulve, som både er praktisk og allergivenligt, og derudover er der aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar, skrivebord, telefon, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Superiorværelserne er større end standardværelserne og har også badekåber samt kaffe- og tefaciliteter.

Læs om værelserne på Hotel Oro Blu

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map