Hotel i Milano

Hotel Nasco

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Nasco ligger langs Corso Sempione, hvilket gør det nemt at køre ind til det fra motorvejen og lige så nemt at komme videre til bycentrum med offentlig transport (sporvogn ca. 15 min.). I nærheden findes et bredt udvalg af restauranter og caféer. Ligeledes ligger hotellet tæt på det gamle messecenter (ca. 200 meter).

Hotellet blev åbnet i 2001 og er klassificeret som 4-stjernet. På hotellet findes døgnreception, parkeringsplads, bar, elevator og internt point. Der er desuden mulighed for wireless opkobling til internet i hallen. I morgenmadsrestauranten vil du finde en rig buffet. Om aftenen serveres apertif som kolde og varme retter hvis du ikke vil forlade hotellet til middag.

Læs mere om Hotel Nasco

De 80 hotelværelser er rummelige og meget lyse. De råder alle over aircondition, satellitfjernsyn, minibar, sikkerhedsboks samt modem og wireless internetforbindelse udover eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Mulighed for "ikke-ryger" værelser. Lejlighedens tekøkken er på forespørgsel og muligt. mod et gebyr. De navngivne lejligheder har ikke et tekøkken, men er større værelser og har de samme faciliteter som værelserne.

Læs om værelserne på Hotel Nasco

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map