Hotel i Milano

Hotel Mediolanum

 
Hotel Mediolanum er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Mediolanum er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Milano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis man ønsker at bo rigtig godt, mens man er i Milano, så er Hotel Mediolanum et glimrende valg. Dette moderne 4-stjernede hotel ligger centralt mellem hovedbanegården (ca. 200 meter) og metrostationen Porta Venezia, med alle de største indkøbsgader lige rundt om hjørnet.

Hotellet ligger i et område med mange dejlige parker, og selvom der et stykke ind til det historiske centrum, er det ingen sag at komme dertil, da der er gode transportmuligheder fra hotellet (både metro, sporvogn og bus).

Læs mere om Hotel Mediolanum

På hotellet er der desuden reception, elevator, morgenmadsrestaurant, parkering, bar, vaskeriservice samt et 'business center', hvor gæsterne har adgang til internet, fax og kopimaskine. 300 meter fra hotellet er der fitnesslokale, som hotellets gæster har fri adgang til.

Alle 51 værelser er renoveret i 2008 og er moderne indrettet i kønne farver. De råder alle over aircondition, fladskærm/satellit-tv, telefon, radio, internetopkobling via kabel, pengeskab samt badeværelse med toilet og bruser. Det er muligt at få "ikke-ryger" værelser.

Hotellet har en dejlig beliggenhed i den centrale del af Milano med gode forbindelser til både det historiske centrum og Milanos messecenter.

Skjul teksten
 
 
search map