Hotel i Milano

Hotel Ibis Milano Centro

 
Hotel Ibis Milano Centro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ibis Milano Centro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Milano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggenheden er tæt på centrum

Milano er en by, som du må besøge én gang i dit liv og flere kommer igen og igen. Det er altid besværligt at vælge det helt rigtige sted, som afspejler din situation og dine behov. Hotel Ibis er praktisk indrettet uden så mange dikkedarer, der er ikke kælet for den hyggelige og varme stemning. Men kvaliteten af de tjenester, der tilbydes på hotellet er meget fair for et tre-stjernet.
Ibis Milano Central ligger, måske som en overraskelse, kun et stenkast fra byens centrum, med kun 850 meter til den centrale togstation og kun 8 km fra Linate lufthavn, er hotellets placering rigtigt godt. Lufthaven Malpensa er omkring 50 minutters kørsel fra hotellet.

Faciliteter til at gøre dit ophold behageligt

Ibis Milano Central tilbyder gratis wifi på hele hotellet, så du fx kan planlægge din dag eller tjekke din facebook profil. Hotellet har en restaurant, som serverer internationale retter, og der er en døgnåbent loungebar. Selvfølgelig er der også businessfaciliteter som mødelokaler og et arbejdshjørne. Der er også en lille have, hvor du kan nyde din morgenkaffe.

Læs mere om Hotel Ibis Milano Centro

Ny renoverede værelser

Hotellet er ganske stort, med 439 værelser og ikke særligt personligt. Værelserne er moderne, nydesignet og der er komfortable senge. De er placeret på hotellets forskellige fløje. Hos In-Italia har vi bemærket at værelserne ikke er så godt lydisoleret, som det loves på deres hjemmeside. Alle værelser er udstyret med: fladskærms-tv, internet, komfortable en-suite badeværelse. En ulempe vi bemærkede var, at der hverken var minibar eller køleskab og aircondition, kunne ikke styres individuelt.

Læs om værelserne på Hotel Ibis Milano Centro

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Ibis Milano Centro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ibis Milano Centro som ligger i Milano. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ibis Milano Centro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Ibis Milano Centro

Veldrevent hotel.

Gode værelser, dog lidt hård seng. Ellers bred og god. Venligt personale.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Ibis Milano Centro

Læs mere

Okay hotel for videre rejse

Centralt og ok hotel før man skal videre i Italien. God sevice og fine værelser.

Læs mere

Fint hotel med god beliggenhed

Rigtig fint standard hotel med central beliggenhed og venlig personale. Prisen var også rigtig god i forhold til andre hoteller i Milano centrum. Der var god WI-FI forbindelse på værelserne, og morgenmadsbuffeten var OK.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Ibis Milano Centro

Efter en del søgning i Milano fandt vi hotellet! Efter den brændende varme udenfor - et vidunderligt aircondition-hotel, en oase!!
Værelset helt i orden- ikke luksuriøst men ren og køligt!
Fandt en plads i hotellets garage, alt var godt. Borstset fra at parkeringsafgifter udgjorde 40 € for to dage - er ret heftigt!
Travl service ved indtjekningen, jeg måtte installere WiFi-indstillingerne. I modsætning til oplysninger i hotellet var baren og restauranten allerede lukket kl 00. Og slet ikke åbnet 24 timer.! Ærgerligt! For at få et glas vin som sidst på dagen blev vi sendt til en bar rundt om hjørnet. Morgenmad var god, men morgenmadslokalet overfyldt, nogle gange vi måtte vente på service og et ledigt bord. Der var kø ved kaffemaskinen ... middagen var dog meget god, venlig, opmærksom betjening.

Læs mere

Michael og familie fra Nørreåby boede på Hotel Ibis Centro i Milano fra d. 25. til d. 26. juli 2007.

Ibis Centro var kvalitetsmæssigt OK, men lå uden for gå-afstand fra centrum. Der var lidt langt til nærmeste Metro-station.
Vi havde reelt kun en dag hvor vi kunne opleve byen. Det var for lidt, så vi nåede kun at se det gamle centrum med Duomoen og området omkring: La Scala, visakortets bermudatrekant bag Galleria Vittorio Emanuelle mv. og Da Vinci-udstillingen på Milanos tekniske museum. Afhængig af temperament, var den også et besøg værd.

Læs mere
 
search map