Hotel i Milano

Hotel Ibis Milano Centro

 
Hotel Ibis Milano Centro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ibis Milano Centro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Milano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggenheden er tæt på centrum

Milano er en by, som du må besøge én gang i dit liv og flere kommer igen og igen. Det er altid besværligt at vælge det helt rigtige sted, som afspejler din situation og dine behov. Hotel Ibis er praktisk indrettet uden så mange dikkedarer, der er ikke kælet for den hyggelige og varme stemning. Men kvaliteten af de tjenester, der tilbydes på hotellet er meget fair for et tre-stjernet.
Ibis Milano Central ligger, måske som en overraskelse, kun et stenkast fra byens centrum, med kun 850 meter til den centrale togstation og kun 8 km fra Linate lufthavn, er hotellets placering rigtigt godt. Lufthaven Malpensa er omkring 50 minutters kørsel fra hotellet.

Faciliteter til at gøre dit ophold behageligt

Ibis Milano Central tilbyder gratis wifi på hele hotellet, så du fx kan planlægge din dag eller tjekke din facebook profil. Hotellet har en restaurant, som serverer internationale retter, og der er en døgnåbent loungebar. Selvfølgelig er der også businessfaciliteter som mødelokaler og et arbejdshjørne. Der er også en lille have, hvor du kan nyde din morgenkaffe.

Læs mere om Hotel Ibis Milano Centro

Ny renoverede værelser

Hotellet er ganske stort, med 439 værelser og ikke særligt personligt. Værelserne er moderne, nydesignet og der er komfortable senge. De er placeret på hotellets forskellige fløje. Hos In-Italia har vi bemærket at værelserne ikke er så godt lydisoleret, som det loves på deres hjemmeside. Alle værelser er udstyret med: fladskærms-tv, internet, komfortable en-suite badeværelse. En ulempe vi bemærkede var, at der hverken var minibar eller køleskab og aircondition, kunne ikke styres individuelt.

Læs om værelserne på Hotel Ibis Milano Centro

Skjul teksten
 
 
search map