Hotel i Milano

Hotel Galles

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sammenlignet med andre 4 stjernede hoteller i Milano ligger Hotel Galles rigtigt godt placeret tæt på business-kvarteret og centrum med de mange seværdigheder, museer og ikke mindst shoppingmuligheder. Derudover ligger hotellet ganske få skridt fra metrostationen Lima på Corso Buenos Aires, hvor den røde linje MM 1 tager dig til centrum eller Milanos messebygninger.

Design og smukke antikviteter

Bygningens interiør er fra slutningen af 1800-tallet, men hotellet er blevet totalrenoveret med henblik på at skabe et hotel af højeste klasse. Alle værelser er elegant og funktionelt indrettede med desginmøbler kombineret med smukke antikviteter. Morgenmaden indtages i den store morgenmadssal og serveres som en solid buffet. Hotellet har desuden en fin tagterrasse med panoramaudsigt over byen. Af mere luksuriøse faciliteter findes der fitness-rum med sauna samt et cigarrum, hvor der afholdes smagning af chokolade, te og gode vine.

Læs mere om Hotel Galles

Elegant og funktionelt

De i alt 188 elegante og funktionelle værelser findes i enkelt-, dobbelt- og tresengsværelser. De tilfredsstiller såvel den forretningsrejsende såvel som turisten, der ønsker en høj standard. Alle værelser er udstyret med air-condition, saltellit-TV, sikkerhedsboks, Wi-Fi, minibar, skrivebord samt badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer og skønheds-kit.

Læs om værelserne på Hotel Galles

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Sina de la Ville

Milano, Lombardiet

Hotel VIU Milan

Milano, Lombardiet

Relais Villa Madruzzo

Trento, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map