Hotel i Milano

Hotel Galles

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sammenlignet med andre 4 stjernede hoteller i Milano ligger Hotel Galles rigtigt godt placeret tæt på business-kvarteret og centrum med de mange seværdigheder, museer og ikke mindst shoppingmuligheder. Derudover ligger hotellet ganske få skridt fra metrostationen Lima på Corso Buenos Aires, hvor den røde linje MM 1 tager dig til centrum eller Milanos messebygninger.

Design og smukke antikviteter

Bygningens interiør er fra slutningen af 1800-tallet, men hotellet er blevet totalrenoveret med henblik på at skabe et hotel af højeste klasse. Alle værelser er elegant og funktionelt indrettede med desginmøbler kombineret med smukke antikviteter. Morgenmaden indtages i den store morgenmadssal og serveres som en solid buffet. Hotellet har desuden en fin tagterrasse med panoramaudsigt over byen. Af mere luksuriøse faciliteter findes der fitness-rum med sauna samt et cigarrum, hvor der afholdes smagning af chokolade, te og gode vine.

Læs mere om Hotel Galles

Elegant og funktionelt

De i alt 188 elegante og funktionelle værelser findes i enkelt-, dobbelt- og tresengsværelser. De tilfredsstiller såvel den forretningsrejsende såvel som turisten, der ønsker en høj standard. Alle værelser er udstyret med air-condition, saltellit-TV, sikkerhedsboks, Wi-Fi, minibar, skrivebord samt badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer og skønheds-kit.

Læs om værelserne på Hotel Galles

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map