Hotel i Milano

Hotel Galles

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sammenlignet med andre 4 stjernede hoteller i Milano ligger Hotel Galles rigtigt godt placeret tæt på business-kvarteret og centrum med de mange seværdigheder, museer og ikke mindst shoppingmuligheder. Derudover ligger hotellet ganske få skridt fra metrostationen Lima på Corso Buenos Aires, hvor den røde linje MM 1 tager dig til centrum eller Milanos messebygninger.

Design og smukke antikviteter

Bygningens interiør er fra slutningen af 1800-tallet, men hotellet er blevet totalrenoveret med henblik på at skabe et hotel af højeste klasse. Alle værelser er elegant og funktionelt indrettede med desginmøbler kombineret med smukke antikviteter. Morgenmaden indtages i den store morgenmadssal og serveres som en solid buffet. Hotellet har desuden en fin tagterrasse med panoramaudsigt over byen. Af mere luksuriøse faciliteter findes der fitness-rum med sauna samt et cigarrum, hvor der afholdes smagning af chokolade, te og gode vine.

Læs mere om Hotel Galles

Elegant og funktionelt

De i alt 188 elegante og funktionelle værelser findes i enkelt-, dobbelt- og tresengsværelser. De tilfredsstiller såvel den forretningsrejsende såvel som turisten, der ønsker en høj standard. Alle værelser er udstyret med air-condition, saltellit-TV, sikkerhedsboks, Wi-Fi, minibar, skrivebord samt badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer og skønheds-kit.

Læs om værelserne på Hotel Galles

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Galles

Læs personlige anmeldelser af Hotel Galles som ligger i Milano. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Galles. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Hotel Galles

Rigtigt godt hotel

Hotel Galles er et rigtigt godt hotel, imødekommende personale, gode væresler, rent og tiltalende, god morgenmad, godt spa.

Læs mere

Alt i orden

Ikke en finger at udsætte på noget som helst.

Læs mere

Flot tagterasse

Centralt hotel lige ved en af de største handelsgader. Gode senge og dejligt værelse. Bliver stort. Helt ok salat i restauranten, morgenmaden var bedre og hotellet havde en flot tagterrasse.

Læs mere

Dejligt hotel med perfekt beliggenhed

Dejligt hotel med virkelig god beliggenhed. Lige ved siden af den røde metro linie, som fx tager en til katedralen og shoppingområdet.
Morgenmaden helt ok.

Læs mere

Value for money

Hyggelig placering og tæt på metroen, der gør hele Milano tilgængelig. Værelser var behagelige, temmelig store og havde virkelig komfortable senge. Morgenmaden var meget god, især med italiensk / sydeuropæisk. Adgang til terrasse på taget var et plus selvom udsigten ikke var noget særligt.

Læs mere

Super godt hotel

Vi havde to gode nætter på hotellet - central beliggenhed og god morgenmad til prisen

Læs mere
 
search map