Hotel i Milano

Hotel Felice Casati

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet Felice Casati blev oprindelig bygget i 1910, men er blevet renoveret i 2002. Det ligger tæt på Corso Buenos Aires, men på trods af denne placering er der ikke meget larm.

Tæt på alt

Det ligger tæt på gode restauranter, caféer og indkøbsmuligheder. Metrostationen Porta Venezia ligger kun et par hundrede meter væk, og der er heller ikke langt til hovedbanegården. Parkeringsplads kan bestilles mod tillæg.

Læs mere om Hotel Felice Casati

Moderne værelser

Hotellet er på 4 etager og har i alt 99 værelser, der er moderne indrettet. Alle disse råder over telefon, fjernsyn, internet-adgang, te/kaffemaskine, minibar, pengeskab, aircondition samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Der er reception med internetadgang og bar på hotellet. Her er mulighed for at få "ikke-ryger" værelser. Desuden findes her en lille have med loungemøbler.

Faciliteter til forretningsrejsende

Hotellet råder desuden over et mødelokale med plads til 35 personer. Mødelokalet har alle nødvendige faciliteter (overhead, ADSL-forbindelse, fjernsyn, video m.m.) samt et lille møderum med plads til 5 personer.

Læs om værelserne på Hotel Felice Casati

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map