Hotel i Milano

Hotel Felice Casati

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet Felice Casati blev oprindelig bygget i 1910, men er blevet renoveret i 2002. Det ligger tæt på Corso Buenos Aires, men på trods af denne placering er der ikke meget larm.

Tæt på alt

Det ligger tæt på gode restauranter, caféer og indkøbsmuligheder. Metrostationen Porta Venezia ligger kun et par hundrede meter væk, og der er heller ikke langt til hovedbanegården. Parkeringsplads kan bestilles mod tillæg.

Læs mere om Hotel Felice Casati

Moderne værelser

Hotellet er på 4 etager og har i alt 99 værelser, der er moderne indrettet. Alle disse råder over telefon, fjernsyn, internet-adgang, te/kaffemaskine, minibar, pengeskab, aircondition samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Der er reception med internetadgang og bar på hotellet. Her er mulighed for at få "ikke-ryger" værelser. Desuden findes her en lille have med loungemøbler.

Faciliteter til forretningsrejsende

Hotellet råder desuden over et mødelokale med plads til 35 personer. Mødelokalet har alle nødvendige faciliteter (overhead, ADSL-forbindelse, fjernsyn, video m.m.) samt et lille møderum med plads til 5 personer.

Læs om værelserne på Hotel Felice Casati

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Felice Casati

Læs personlige anmeldelser af Hotel Felice Casati som ligger i Milano. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Felice Casati. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel Felice Casati

Udmærket hotel

Meget standard hotel med udmærket morgenmad. Værelserne var rene og pæne (dog heftig brug af parfume spray af rengøringen). Gå-afstand til metro, som med få stop tog dig til centrum og Duomoen (2 euro per person). Også tæt på Corso Buenos Aires hvor der var shopping og restauranter.
Parkering var valet service og kostede 30 euro per døgn, hvilket ikke var til at se på deres hjemmeside - fik desuden bilen retur med en ridse og hotellet virkede temmelig ligeglade.

Læs mere

Dejligt hotel

Dejligt hotel, venlige og hjælpsomme i receptionen, og morgenbuffen indeholdt glutenfrit brød.
Hotellet har vores anbefalinger.

Læs mere

Fin placering.

Fint hotel - dog havde vi et lille værelse og med bagage til 14 dage blev det lidt trangt. Vi skulle dog kun være her i 4 dage. Fin service fra personalet. Meget søde og hjælpsomme i receptionen.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Felice Casati

Dejligt hotel med god beliggenhed i forhold til seværdigheder. Ingen trafikstøj. Alt var nyt og fungerede perfekt.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Felice Casati

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Felice Casati

Læs mere
 
search map