Hotel i Milano

Hotel Crowne Plaza Milan City

 
Hotel Crowne Plaza Milan City er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Crowne Plaza Milan City er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Milano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bo midt i Milano

Bo på et moderne hotel i Milanos forretningsdistrikt, i et område, hvor du nemt kan benytte dig af offentlig transport, når du skal besøge alle byens seværdigheder. Du bor ca. 5 minutters gang fra centralstationen, og kun 8 km. fra Milano Linate Lufthavn.

Spis med stil

Efter en travl dag med udforskning af byen til fods, kan du passende forkæle dig selv med et måltid på hotellets restaurant: Du kan spise a la carte både til frokost og middag, og menuen er varieret. Morgenmaden, som serveres som buffet, byder på mange slags kager, pølser og andre lækkerier. Her er noget for enhver smag. Slap af på terrassen i vinterhaven, og bestil en forfriskende drink i baren. For at gøre din afslappende ferie på Hotel Crown Plaza komplet, så nyd et par afslappende timer i wellnesscentret, hvor du kan benytte tyrkisk bad, dampbad og et fitnessrum med en fantastisk udsigt over Milanos skyline.

Læs mere om Hotel Crowne Plaza Milan City

Moderne, komfortable værelser

Værelserne på hotellet følger den generelle tendens i Crown Plaza-kæden, hvilket vil sige, at de er moderne og lyse. På dit værelse har du satellit-tv, Wi-Fi og aircondition. Marmorbadeværelserne er udstyret med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map