Hotel i Milano

Hotel Crowne Plaza Milan City

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo midt i Milano

Bo på et moderne hotel i Milanos forretningsdistrikt, i et område, hvor du nemt kan benytte dig af offentlig transport, når du skal besøge alle byens seværdigheder. Du bor ca. 5 minutters gang fra centralstationen, og kun 8 km. fra Milano Linate Lufthavn.

Spis med stil

Efter en travl dag med udforskning af byen til fods, kan du passende forkæle dig selv med et måltid på hotellets restaurant: Du kan spise a la carte både til frokost og middag, og menuen er varieret. Morgenmaden, som serveres som buffet, byder på mange slags kager, pølser og andre lækkerier. Her er noget for enhver smag. Slap af på terrassen i vinterhaven, og bestil en forfriskende drink i baren. For at gøre din afslappende ferie på Hotel Crown Plaza komplet, så nyd et par afslappende timer i wellnesscentret, hvor du kan benytte tyrkisk bad, dampbad og et fitnessrum med en fantastisk udsigt over Milanos skyline.

Læs mere om Hotel Crowne Plaza Milan City

Moderne, komfortable værelser

Værelserne på hotellet følger den generelle tendens i Crown Plaza-kæden, hvilket vil sige, at de er moderne og lyse. På dit værelse har du satellit-tv, Wi-Fi og aircondition. Marmorbadeværelserne er udstyret med bruser og toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Hotel Ibis Milano Centro

Milano, Lombardiet

Hotel Mennini

Milano, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map