Anmeldelser af Hotel Colombia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Colombia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Colombia som ligger i Milano. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Colombia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt og stemningsfyldt hotel

Dejligt hotel med rigtig god beliggenhed. Meget rent og pænt, et lille minus er gulvtæpper - ikke godt hvis man jer allergi. Skøn lille gårdhave, hvor man man sidde og nyde sin morgenmad.
Morgenmaden god, dog mangler der lidt flere sunde ting.
Personalet venlige og hjælpsomme.
Et sted man gerne vil tilbage til.

Milano som feriedestination

Hotel Colombia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Colombia
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map