Hotel i Milano

Hotel Ariston

 
Hotel Ariston er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ariston er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Milano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Ariston ligger midt i Milanos centrum og udmærker sig ved at være det første økologiske hotel i Italien konstrueret helt efter bioarkitektoniske kriterier. Hotellet blev gennemgribende renoveret i 2005 og fremstår nu i minimalistisk stil.

Beliggenheden er som sagt yderst central, og du kommer meget hurtigt rundt til alle de spændende butikker, til domkirken, til Teatro alla Scala... Men lad os komme tilbage til hotellets andre kvaliteter. Her er parkeringsplads foran hotellet, bar, gratis cykler, vaskeriservice, internetadgang og en døgnreception, hvor de står til rådighed med allehånde oplysninger om byen og dens mange muligheder for oplevelser.

Læs mere om Hotel Ariston

Her er 52 værelser med al moderne komfort: aircondition, minibar, satellitfjernsyn, trådløs internetforbindelse og eget badeværelse med hårtørrer og courtesy kit. Og så er de for resten møbleret med møbler i kirsebærtræ fra plantagedrift.

NB. Priserne gælder ikke under messer

Skjul teksten
 
 
search map