Hotel i Milano

Holiday Inn Express Milan Malpensa Airport

 
Holiday Inn Express Milan Malpensa Airport er ikke tilgængelig i øjeblikket
Holiday Inn Express Milan Malpensa Airport er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Milano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ikke et ferie-hotel

Hotellet ligger 3 km. fra lufthavnen, og du kan tage en shuttle-bus mod et mindre gebyr. Det er ikke her, du vil bo under hele din ferie, men det er et rart sted at tage en enkelt overnatning. Holiday Inn Express Milan Malpensa Airport har 124 værelser, og tilbyder enkle, men gode faciliteter. Du kan regne med, at niveauet af komfort er sådan, som du forventer dig af et lufthavns-hotel. Med andre ord: Et godt sted at lægge hovedet på puden, så du kan stå frisk og veludhvilet op næste morgen.

Her er ingen restaurant, men du kan både dag og nat købe snacks og drinks i baren. Morgenmadsbuffet'en kan du nyde i morgenmadssalen.

Wi-Fi, pool og fitness-center

Her går du ikke forgæves, hvis du har behov for at få rørt kroppen lidt. Hotellet har både fitness-rum og pool, og mod ekstra betaling kan du også benytte saunaen. Du har adgang til Wi-Fi overalt på hotellet.

Læs mere om Holiday Inn Express Milan Malpensa Airport

Fine og varme værelser

Hotellets 124 værelser er varme og rummelige. Selvom hotellets services generelt er til den enkle side, er værelserne virkelig komfortable. De er udstyret med trægulve, aircondition, betalings-tv (fladskærm), faciliteter til at lave te og kaffe, og lydisolering. Her er, udover almindelige dobbelt- og singleværelser, værelser med twin-senge, familieværelser og værelser til mennesker med fysiske funktionsnedsættelser.

Skjul teksten
 
 
search map