Hotel i Milano

Eco-Hotel La Residenza

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Med økologien i højsædet

I 2002 blev hotellets værelser og fælles rummelige lokaler gennemgribende renoveret med henblik på at skabe et økologisk hotel. Sammen med ganske få ansatte står ejerfamilien for betjeningen af hotellets gæster. På hotellet er der reception, internet corner, bar, elevator, fjernsynsstue, læsesal og have. Hotellet har flere "grønne" ambitioner og har indført økologisk morgenbuffet samt en økologisk café-restaurant, der udelukkende serverer retter baseret på økologiske råvarer.

Pæne og enkelt indrettede værelser

Hotellet har i alt 60 værelser, som er forskelligt indrettet. Fælles for værelserne er dog, at de alle er indrettede i klassisk stil og har telefon, wi-fi internetforbindelse, fladskærms-tv, minibar samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad. I stueetagen findes der desuden handicapvenlige værelser. Mod bestilling og betaling er det muligt at benytte sig af hotellets garage.
Der er også en lejlighed med tekøkken.

Læs mere om Eco-Hotel La Residenza

Læs om værelserne på Eco-Hotel La Residenza

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Eco-Hotel La Residenza

Læs personlige anmeldelser af Eco-Hotel La Residenza som ligger i Milano. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Eco-Hotel La Residenza. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Eco-Hotel La Residenza

Familievenligt hotel

Vi boede to nætter på La Residenza, og vi var tilfredse med opholdet. Personalet talte godt engelsk og var meget venlige. Det var pænt og rent, men morgenmaden var ikke nogen stor oplevelse. Hvis man kan leve med en kedelig morgenmad, er det et hyggeligt og ukompliceret hotel.
Vi kom i bil og havde bestilt garage. Det var vi meget glade for, da parkeringsregler i området var svære at forstå.

Læs mere

Sara og familie fra Odense SV boede på Eco-Hotel La Residenza i Milano fra d. 14. til d. 16. juli 2011.

Turen gik overordnet set fint, og vi var godt tilfredse.
Dog var der et par småting.

Da vi ankom i Milano til station Bovisa kunne vi ikke få en taxa. Vi ringede til hotellet, som forklarede at vi skulle gå hen til et nærliggende hotel, Varganna og få dem til at ringe efter en taxa. Det ville manden i receptionen ikke, da vi ikke var kunder der.
Åbenbart er det besværligt for taxachaufføren at opspore folk på banegården, da der er flere steder man kan stå(?)
Vi måtte derfor fortsætte et stykke til fods indtil vi fik nogen på en cafe til at ringe. Disse mennesker var meget venlige og hjælpsomme, (men jeg var ellers også ved at blive lidt arrig på det tidspunkt, træt efter en lang rejsedag osv).
Der ér nogen taxaer i området man kan praje, men ikke voldsomt mange, så man kan komme til at vente et stykke tid.
børnog
På La Residenza mødte vi en tjener i restauranten, Roberto, som var uhyre venlig, især overfor mine store sønner, snakkede fodboldsnak og kom med forslag til ting, man kunne se. Stor stor ros til ham.

Læs mere

Sara og familie fra Lyngby boede på Eco-Hotel La Residenza i Milano fra d. 11. til d. 13. juli 2011.

Vi var en familie på fire med to børn på 8 og 11 år der var afsted sammen. Vi kunne ikke få et familie værelse og havde derfor to dobbeltværelser. Det var udmærket men vi vil bestemt foretrække et stort familieværelse.

Om aftenen er der musik på gangene og det er ikke behageligt. Det er jo et hotel som kalder sig et øko hotel men denne støj forurening som musikken udgør er, efter min mening ikke særlig rar.

Men ellers var det et udmærket holtel med beliggenhed ca. 5 min. gang til en metro som kører direkte ind til centrum. Alt i alt en ok oplevelse.

Mange hilsner og tak for god hjælp med rejseplanerne. Jeg vil også gerne rose jeres hjemmeside in-italia som har været en god hjælp for at planlægge vores rejse denne sommer.

Læs mere

Bodil fra Roskilde boede på Eco-Hotel La Residenza i Milano fra d. 29. til d. 30. juli 2010.

Hotellet i Milano var som overnatningssted ok. Hotellet rådede os til at tage afsted tidligt om morgenen til lufthavnen, idet der fredag morgen normalt var ekstra stærk trafik. Samtidig var hotellet ikke indstillet på at servere morgenmaden ½ time tidligere, så det blev en noget hastig morgenmad. Vi kunne godt have tænkt os, at hotellet havde været mere fleksibelt på dette punkt.

Læs mere

Birgit og rejsefælle fra Charlottenlund boede på Hotel La Residenza i Milano fra d. 8. til d. 12. oktober 2007.

Det var en rigtig god ferie. Et dejligt lille, roligt hotel med en super morgenmad. Rengøring var helt i top, personalet fantastisk søde og hjælpsomme. Det lokale supermarked billigt.

Der er en enkelt fejl i jeres papirer, det koster nu 11 euro med hurtigtoget til lufthavnen. Desuden ville det være rart at vide, at man kan købe endagskort til alle transportmidler for 3 euro, det var tilfældigt, vi hørte det. Og det har man brug for, når man bor lidt udenfor centrum. Desværre var flyet 4 timer forsinket, så det var en lang dag i Milanos lufthavn. Vel hjemme igen er det bestemt ikke sidste gang vi tager til Italien. Et skønt land!

Læs mere

Pernille og hendes familie fra Taastrup boede på Hotel La Residenza i Milano fra d. 26. til d. 28. juni 2007.

Det var et rigtig godt hotel, og en meget fin service. Beliggenheden var god, vi var hurtigt inde i Centrum med bus og undergrundstog. En rigtig god oplevelse. Det var rigtig fint med de to legepladser i parken lige over for hotellet. Når man rejser med 3 mindre børn, er det rart at kunne gå med dem på legepladsen efter lange traveture i byen.

Hvis vi skal sige lidt om det mindre gode, må det være hotellets restaurant! Morgenmaden var ok, men da vi spiste aftensmad der, den ene dag, må jeg sige, at vi var meget skuffede, virkelig dårlig mad! Og meget kedelig!

Nå men det overskyggede ikke vores ellers gode oplevelse af hotellet og byen. Hotellet kan bestemt anbefales, specielt til børnefamilier på storbyferie!

Læs mere
 
search map