Hotel i Milano

AS Hotel Monza

 
AS Hotel Monza er ikke tilgængelig i øjeblikket
AS Hotel Monza er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Milano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Uanset om du kommer i arbejdsmæssig sammenhæng, skal opleve Formel 1 eller bare skal have en enkelt overnatning på farten, tilbyder AS Hotel Monza den komfort, du har brug for. Beliggenheden er meget strategisk, med Fiera di Milano-udstillingen kun 20 minutters kørsel fra hotellet. Centrum af Monza og stationen ligger tre km. væk.

Central beliggenhed med Formel 1-kørsel tæt på dit hotel

Monza blev udnævnt til Europas sportshovedstad i 2009, og dette havde selvfølgelig alt at gøre med Parco di Monza-racerbanen. Banen ligger smukt placeret i skovområdet i den nordlige del af Monza, en meget kort køretur fra AS Hotel Monza.

På den afholdes ikke blot Formel 1, men også en mængde andre racerkonkurrencer. I alt tiltrækker konkurrencerne flere end 600.000 besøgende om året, så du er nødt til at bestille længe i forvejen, hvis du vil bo i området omkring banen.

Læs mere om AS Hotel Monza

Oplev Monzas historiske skatte på dit ophold på AS Hotel Monza

Selve Monza er en rar og interessant lille by med nogle spændende historiske seværdigheder. Den imponerende Duomo med sin romersk-gotiske arkitektur er uden tvivl den smukkeste bygning i byen. Den er bestemt et besøg værd, og gå ikke glip af de udsøgte freskoer inde i Theodelina-kapellet, som også lægger hus til Lombardiets Jernkrone. Den siges at indeholde en af de originale søm, som blev brugt ved korsfæstelsen af Jesus. I byen kan du også finde mange barer, restauranter og butikker.

Services og faciliteter

AS Hotel Monza tilbyder gratis parkeringspladser og en taverna, som byder på traditionelle retter med fokus på kød. Morgenmadsbuffeten har et rigt udvalg af både varme og kolde retter, og inden for sæsonen kan du nyde din espresso i haven. Senere på dagen byder baren på forfriskninger og lette snacks. Wi-Fi har du adgang til overalt på hotellet. Til forretningsrejsende er her møde- og konferencelokaler.

Traditionelle værelser

AS Hotel Monza har i alt 66 værelser. Værelserne er møbleret i en traditionel stil, hvilket gør dem lidt mørke. Alle værelser har som minimum følgende faciliteter: Aircondition, minibar, satellit-tv (SKY), pengeboks, skrivebord og privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på AS Hotel Monza

Skjul teksten
 
 
search map