Feriebolig i Mezzegra ved Comosøen

Residence Celeste

 
Residence Celeste er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Celeste er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mezzegra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Celeste er en charmerende gammel villa, der er indrettet med i alt 11 lejligheder. Villaen ligger i en dejlig have mellem oliventræer og bjerge, lige over Comosøen, og med blot 10 minutters gang til centrum af Mezzegra, hvor der både findes supermarked, caféer, restauranter og posthus. Der er også offentlig transport til nærliggende byer.

Bliv nabo til sø, by og bjerge

Fra Residence Celeste har man den mest fantastiske udsigt over Comosøen, bjergene og byen Bellagio. Der er gratis parkering på området (1 plads til hver lejlighed), reception, swimmingpool ca. 12 x 6 m, solvogne, have med borde og stole, fælles vaskemaskine og tørretumbler, som kan benyttes mod betaling. Nær poolområdet er der også badeværelse m. bruser samt sauna mod tillæg.

Læs mere om Residence Celeste

En god og informationsrig velkomst

Ved ankomst bliver gæsterne vist til rette af Residence Celestes ejere, lige som der udleveres informationsmateriale til alle, som fortæller lidt om stedet, udflugtsmuligheder samt bl.a. regler for brug af swimmingpool m.m.

Det er også muligt at bestille en ”velkomstpakke” med det mest basale, så som kaffe, te, mælk, marmelade, honning, kiks, pasta, brød, flåede tomater, olie, parmesan, salt og mineralvand. Derudover kan man bestille en kurv med morgenmad. Morgenmadskurven svarer lidt til velkomstkurven i en mere enkel version. Kurven består primært af langtidsholdbare sager, som fx te, kaffe, tvebakker og marmelade. Der kan muligvis også være mælk. Prisen for morgenmad er for en kurv - og ikke pr. person. Der skulle efter sigende være morgenmad til ca. 4 personer i kurven, som anbefales til morgenen efter ankomstaftenen - og derfor bestilles på forhånd. Derudover er det på stedet også muligt at bestille frisk morgenbrød (fx brød og croissanter). Dette aftales direkte på stedet.

De fleste lejligheder ligger i villaen, mens de to største ligger i hver sin bygning blot 2 min. derfra. De er enkelt indrettet og meget forskellige, men alle bliver løbende renoveret. Der er satellit-TV og værdiboks, og i køkkenet er der 4 gasblus, køleskab med fryser, mikroovn samt opvaskemaskine. Der er mulighed for internetadgang i lejlighederne via stik og i trådløst i haven (begge dele mod betaling).

NBAnkomst efter kl. 20.30 accepteres ikke.

Læs om lejlighederne på Residence Celeste

Skjul teksten
 
 
search map