Agriturismo i Marone i Lombardiet

Agriturismo El Giardì

 
Agriturismo El Giardì er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo El Giardì er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lombardiet og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her i 320 meters højde ligger Agriturismo El Giardì og skuer ud over Iseosøen og Montisola, den udflugtsindbydende ø i midten af søen. Med en panoramisk swimmingpool, restaurant på stedet og grønne omgivelser har man vist ikke brug for mere på en tilbagelænet søferie.

Navnet betyder Il Giardino (haven) på lokal dialekt, og i haven finder man den flotte swimmingpool med udendørs bruser. Frugttræer og oliventræer udgør de skønne rammer til stedet. Den lokale produktion består af olivenolie, marmelade og frugt, som flittigt benyttes i deres restaurant, hvor det er muligt at bestille halvpension og spise enten ude eller inde. Bemærk, at restauranten også er åben for udefrakommende, hvorfor der i weekenden godt kan forekomme lidt leben indtil ca. midnat.

Læs mere om Agriturismo El Giardì

Der er naturligvis gratis parkering på stedet, og man kommer nemt ned til Iseosøens bred, som blot ligger ca. 4 km væk. Den nærmeste by nede ved søen er Marone - ellers kan man køre væk fra søen og komme op til de særprægede stenformationer Piramidi di Zone.

Dobbeltværelse
- Disse to værelser ligger i stueplan / på 1. sal og vender ud bagtil. De har hems og derfor plads til to ekstra opredninger mod tillæg. Disse værelser har lidt udeplads bagtil, aircondition, lille lcd sat-tv, wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser med vandmassage.
Dobbeltværelse med balkon og søudsigt
- Disse to værelser ligger på 1. sal og vender mod søen. Et af dem har hems og derfor plads til to ekstra opredninger mod tillæg, mens det andet værelse er til maks. to personer. Disse værelser har balkon, aircondition, lille lcd sat-tv, wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser med vandmassage. Der findes ingen barnesenge på stedet, men 0-3-årige kan sove sammen med forældrene.

NB: De har en fredelig hund på stedet.

Skjul teksten
 
 
search map