Hotel i Mantova

Hotel Casa Poli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Opera og historiens vingesus

Hvis du er glad for opera, kender du uden tvivl den dejlige by Mantova, som ligger syd for Gardasøen. Det var nemlig her at operaen Rigoletto udspillede sig med Hertugen af Mantova som en af de centrale personer. De fleste vælger at køre forbi, selv om byen nemt kan ses fra motorvejen mellem Verona og Bologna, og det er synd, for det er en dejlig by og et godt udgangspunkt for en dejlig ferie i området.

Gode udflugtsmuligheder i nærområdet

Oplagte udflugtsmål er byerne Verona og Bologna, men også Parma, Modena, Ferrara og Venedig, som alle kan nås på en dagsudflugt. Du bor også lige ved naturområdet Parco del Mincio, og har let adgang til det smukke vinområde Colline Moreniche, som nemt kan måle sig med Toscana i skønhed, og som rummer et hav af små hyggelige og stort set ukendte middelalderbyer, hvor du også finder et stort udvalg af gode spisesteder. Gardasøen er naturligvis et must på disse kanter, og vi kan også anbefale vindistrikterne Franciacorte og Valpolicella med de berømte amaronevine.

Læs mere om Hotel Casa Poli

Prinsessen på ærten

Lige i udkanten af Mantovas historiske centrum finder du det hyggelige og meget moderne 4-stjernede Hotel Casa Poli, og herfra har du de fleste af byens attraktioner inden for gåafstand: Castello San Giorgio, Hertugpaladset, domkirken, Teatro Bibiena og meget mere. Hotellet har 4 stjerner og al den komfort du kan ønske dig. Til det kan du lægge lagner i egyptisk bomuld og gåsedunsdyner til at varme dig med om vinteren. 500 meter fra hotellet er der hyggelig "kanal" stemning i Porto Catena. Du kan også nyde godt af rekreative faciliteter, som f.eks udlejningscykler.

God komfort i behagelige omgivelser

Du kommer til at føle dig hjemme i et af de 27 aircondition-afkølede værelser med smukke trægulve. Værelserne har minibar, værdiboks og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og der tilbydes satellitprogrammer som underholdning. Værelserne har privat badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Enkelte værelser ligger på øverste etage med skrå vægge og ovenlysvinduer. Der er en bar/lounge, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffeten er inkluderet i værelsesprisen og du har adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice (betaling) og en døgnåben reception. Der er mulighed for at parkere i nærheden mod gebyr.

Læs om værelserne på Hotel Casa Poli

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map