Hotel i Mantova

Hotel Antica Dimora Mantova

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Opera og verdens kulturarv

Hvis du holder af opera, kender du sikkert allerede Mantova gennem operaen Rigoletto, som bl.a. handler om Hertugen af Mantova. Hvis ikke, er det nok mere tvivlsomt om du kender den dejlige by, og det er synd, for Mantova er en rigtig dejlig by, som har meget at byde på, og den har været med på UNESCO's liste over verdens kulturarv siden 2008, og det er fornemt selskab, som borger for kvaliteten. Desværre kører de fleste direkte forbi, når vejen går mod nord eller syd, også selv om motorvejen faktisk kører direkte forbi, så om ikke andet, er det oplagt at besøge byen undervejs, eller tage en enkelt overnatning eller to, for der er meget at opleve.

Nyd livet i den hyggelige middelalderby

På Hotel Antica Dimora Mantova bor du centralt placeret i Mantova. Hotellet ligger bl.a. tæt på stationen, som kommer du med offentlig transport, er der kun et par hundrede meter til hotellet. Du bor også i gåafstand til Chiesa di San Barnaba og tæt på Basilica di Sant'Andrea di Mantova. Du skal naturligvis også besøge hertugens palads, når du nu er i byen, og der er mange hyggelige pladser og gode caféer og restauranter, hvor du kan tilbringe mange timer mens du betragter livet i byen, som rent faktisk har omkring 50.000 indbyggere, selv om det slet ikke føles sådan. Du har også mulighed for at tage en sejltur på søen, som kan være en forfriskende oplevelse i sommervarmen.

Læs mere om Hotel Antica Dimora Mantova

Historiens vingesus

Hotellet er indrettet i et tidligere plads, og ikke meget er ændret siden da, så du skal ikke forvente et moderne hotel, snarere tvært i mod. Men foretrækker du at kunne høre historiens vingesus, så er vi sikre på, at du har valgt rigtigt. Morgenmaden serveres som buffet og i lobbyen har du adgang til gratis aviser, en døgnåben reception med en flersproget og professionel medarbejderstab. Der er mulighed for at parkere på stedet mod betaling.

Pæne og komfortable værelser

Du vil føle dig hjemme i et af de 11 værelser som er pænt men enkelt indrettet og holdt i den oprindelige stil. Alle værelser har aircondition, minibar og LCD-TV. Faciliteterne inkluderer desuden telefon, samt værdiskab og skrivebord. Der er også privat badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Ambra Hotel Iseo

Iseo, Lombardiet

Hotel Stazione

Paratico, Lombardiet

Starhotels Cristallo Palace

Bergamo, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map