Agriturismo i Mantello ved Comosøen

La Fiorida

 
La Fiorida er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Fiorida er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lombardiet og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Fiorida er en helt nyåbnet (oktober 2006) agriturismo, som ligger i den smukke Valtellina dal, kun ca. 20 km fra den nordlige ende af Como søen.

Valtellina dalen er berømt for sine fantastiske rødvine, og for sine spændende kulinariske produkter, og La Fioridas beliggenhed ud til floden Adda og de imponerende bjerge i baggrunden, gør denne agriturismo til et oplagt valg, næsten ligegyldigt hvad formålet med ferien er.

Læs mere om La Fiorida

Man kan ro i kajak på floden, eller cykle langs med den. Man kan vandre i bjergene, eller prøve at hangglide. Man kan køre til Como søen på få minutter, eller man kan tage en tur til Milano, som blot ligger 100 km væk. Alternativt kan man besøge nogle af de mange spændende skisportssteder i området, hvor Livigno nok er et af de mere berømte, eller man kan forcere det imponerende bjergpas Stelvio.

La Fiorida er også en attraktion i sig selv, da det er en aktiv agriturismo med både køer, grise og geder, og en omfattende produktion af forskellige mejeriprodukter og vin. Deres køkken har allerede fået et godt ry blandt de lokale, og man lægger stor vægt på anvendelsen af lokale produkter.

Flere af de ledende medarbejdere har trådt deres barnesko på nogle af Italiens bedste 5.stjernede hoteller, og der bliver derfor lagt stor vægt på en god og hyggelig atmosfære og en upåklagelig service.

La Fiorida har mange fælles faciliteter som bl.a. omfatter reception, bar, opholdsstue, restaurant med fire forskellige rum (vinter, forår, sommer og efterår), swimmingpoo (130 x 8 m)l, spa, tyrkisk bad, sauna og motionsrum, mødelokaler for op til 250 personer samt stor parkeringsplads.

Alt er holdt i den meget lokale og rustikke stil, som er så karakteristisk for området, og dette gælder selvfølgelig også værelserne. De har alle et lille opholdshjørne, foruden telefon, satellit TV, minibar, internetforbindelse samt aircondition og varme i de kolde perioder. Desuden er alle værelser udstyret med danske dyner, - et faktum som de lægger stor vægt på, og som gæsterne utvivlsomt vil sætte pris på.

Skjul teksten
 
 
search map