Anmeldelser af San Sivino

 
San Sivino er ikke tilgængelig i øjeblikket
San Sivino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manerba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af San Sivino

Læs personlige anmeldelser af San Sivino som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af San Sivino. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skønt resort!

Dejligt lejlighedsresort,med skønne grønne velholdte omgivelser; god plads ved pools og ved søen.
Lejlighed med balkon og fantastisk udsigt over søen og området. Aircondition/vifte i loftet var guld værd i de varme nætter!

Rart og nemt at vi kunne bestille morgenbrød i receptionen.

Personale venlige og meget hjælpsomme, gode til engelsk.

Det var nemt for os at have hund med, der var et fint lille grønt område i nærheden til god snusetur.

Lidt ærgerligt at der ikke er mulighed for at handle blot nogle få basis ting på stedet. Ligesom restauranten ikke bød på store oplevelser. Men fint med en frokost pizza og is.

Anbefaling til kommende gæster

Vi tog en aften og kørte til Verona og så opera. Fantastisk oplevelse.

San Sivino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på San Sivino
Treværelseslejlighed type AS med 4/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Bedømmelse af San Sivino

Anbefaling til kommende gæster

Kør efter GPS

San Sivino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på San Sivino
Treværelseslejlighed type AS/2B med 4/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Thorbjørn og familie fra Skævinge boede på San Sivino i Manerba fra d. 21. til d. 28. juli 2012 og på Hotel Dolomiti i Venedig fra d. 28. til d. 29. juli 2012.

Igen har I formået at ramme plet når det gjaldt at indfri vore ønsker om en god sommerferie i Italien.
Til dem der ønsker at køre til Garda, og har børn i 8-11 års alderen, vil vi ikke anbefale det. Det er simpelthen for lang en bil tur og kan ende med at koste rigtig mange penge. Der er alt for meget kø og vejarbejde og vejrestauranterne er alt for dyre.
Når det er sagt, så er San Sivino det perfekte opholdssted for familien der både ønsker den italienske natur, mad og oplevelse, samt den skandinaviske dialog ved poolen – mest for børnene.
Stedet er rigtig godt med god plads både i stuen, badværelset og køkkenområdet. Det helt store plus var altanen. Vi havde lejlighed nr. 125 som lå på 2. sal med udsigt over Gardasøen. Fantastisk. Personalet talte godt engelsk og var meget informative.
Det eneste minus ved opholdet var, at gartneren insisterede på at klippe græs med en meget larmende græsslåmaskine hver 2. dag. De omliggende hoteller gav også deres grønne områder en tur med græsslåmaskinen og bladblæseren. Dette blev gjort på de dage hvor vi ikke fik. Tilsammen resulterede det at området var meget larmende, når man ville sidde på altanen og læse en bog, eller hvis børnene ville slappe af efter en varm dag ved poolen.
For dem af jer der ønsker at bruge Wi-Fi enheder var der er et eksperiment på San Sivino, som gjorde at forbindelsen var MEGET langsomt.
Udflugterne var godt beskrevet og gjorde at vi fik set mere end beregnet – Tak In-Italia for jeres forarbejdet på dette område.
Tilbage er der kun at sige fra os, at vi vil altid fremafrettet anbefale In-Italia som det personlige rejsebureau der giver dét ekstra for at vi får det som vi vil have det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Bedømmelse af San Sivino

Gardasøen som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Tine og familie fra Aarhus boede på San Sivino i Manerba fra d. 30. juni til d. 14. juli 2012.

Vi har haft den skønneste tid på det familiedrevede San Sivino. Vores bedste ferie indtil nu. Alt var perfekt i forhold til vores ønsker og temperament.
Pladsen er stille og rolig og særdeles velholdt. Lejlighederne er meget fine i forhold til Italiensk standard. Der er masser af plads på området, med store smukt beplantede græsarealer, 4 fine swimmingpools - og så selvfølgelig søen og den smukke udsigt. Og sidst men ikke mindst: ingen høj musik i baren eller ved poolen og heller ingen vandaerobic eller andre kiksede forsøg på underholdning. Bare sol, samvær og ro til vores familie på 5. Vores børn er 16, 7 og 5 år. Selvom pladsen er stor og var fuldt belagt virkede der på intet tidspunkt overfyldt.
Det er superbilligt at leje kanoer eller cykler i receptionen og personalet er flinke og imødekommende. Minigolf og bordtennis er gratis - det benyttede vi os meget af. Der er gode indkøbsmuligheder i nærheden - især blev vi glade for supermarkedet Simply (prøv deres store bakker med is i 3 varianter, især den med chokolade, straciatella og cappuccino er god, gå efter deres eget mærke, altså 'Simply'). Også 'open by night' i Saló om torsdagen var en fantastisk oplevelse. Og der er meget at se i området. La Rocca skal ses! Svimlende!
Det er svært at få god vin - men vi kan anbefale vinhuset Zenato i Peschiera (www.zenato.it). Især deres hvidvin Lugana San Benedetto Doc, der er lavet på den lokale Lugana drue, er god, iskold. (www.zenato.it/prodotti.asp?idpadrerif=45). Den kostede knap 7 euro pr flaske her i 2012.
Derudover stødte vi på en lokal økologisk vinbonde hvis hvidvin, Serése, også er perfekt efter vores smag. Find den her: http://www.cascinabelmonte.it/en/products/i-vini/serese.html. Den er også lavet på Lugana druen og er dermed hverken fed eller sød men derimod let, frisk og frugtig. Prisen er nogenlunde den samme - 6-7 euro.
Et enkelt forslag: Det kan være lidt svært at gennemskue det Italienske affaldssorteringssystem, og vi kunne fornemme at de ansatte var noget frustrede over at gæsterne ikke sorterede affaldet korrekt. Måske kunne man sætte et opslag op i hver appartment, som forklarede hvordan man skulle sortere og ikke mindst hvorfor det er vigtigt at gøre. Og endnu bedre: også sørge for ordentlige skraldespande i lejlighederne for at lette sorteringen. Bare et par kroge på væggene til poserne med henholdvis plast, glas og papir udover det almindelige affald kunne lette, således at man ikke skal have poserne liggende og rode rundt på gulvet. Affaldscontainerne ligger nemlig udenfor pladsen, så det er måske ikke lige hver dag man kommer af med sit affald. Affaldsorteringen kunne også være en del af den generelle information I sender ud til kunderne inden afrejse.
Og så skal man være opmærksom på at det trådløse net ikke virker optimalt. Men går man op i receptionen virker det markant bedre og hvis ikke, så er der et kabel man kan koble sig på. Min mac virkede kun med kabel. Men med en reception der er åben fra 8-22 er det jo ikke noget problem.
Men begge ting er småting i en samlet fantastisk ferieoplevelse - jeg håber I vil sende vores påskønnelse videre til ejerne af San Sivino.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Jimmi og familie fra Stouby boede på San Sivino i Manerba fra d. 30. juni til d. 14. juli 2012.

Det var en super tur, og vi kunne godt finde på at besøge dette sted igen.
Lækkert, pænt og meget rent område, der dog ligger lidt væk fra by og indkøb. Personalet er venligt og imødekommende.Der er en fantastisk udsigt fra næsten alle terasser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Henrik fra Køge boede på San Sivino i Manerba fra d. 23. juli til d. 6. august 2011.

Som svar på jeres henvendelse kan jeg generelt sige, at turen til Manerba er gået rigtig godt.

San Sivino er et dejligt sted med gode faciliteter for en børnefamilie. Områdets størrelse betyder at alle har god plads og selvom vi var der i højsæsonen var det ikke svært at få adgang til aktiviteterne i form af minigolf eller tennis, ligesom pladsen omkring swimmingpools var god. Vi boede i en tre-værelses lejlighed som også var OK; specielt var det dejligt med en større fryser, opvaskemaskine, air-condition og at alle lejligheder har balkon mod vandet. Vi var dog ikke imponeret over rengøringen, da vi ankom. Medarbejderne i receptionen var venlige og professionelle.

I forhold til beskrivelsen på jeres hjemmeside er det korrekt, at der er en restaurant på San Sivino, men det bør bemærkes at udvalget er meget beskedent og slet ikke sammenligneligt med en ”rigtig” restaurant. Dette er normalt ikke et problem, men i betragtning af stedets beliggenhed ville det være rart med en god restaurant.

Det største problem med stedet er således dets placering lidt afsides. Der er for langt til indkøb, by og spisesteder, hvilket betyder at der altid skal køres i bil. Havde vi haft disse oplysninger på jeres hjemmeside havde vi ganske givet valgt en anden ferielejlighed, selvom stedet i sig selv var fint. Sammenlignet med andre ferielejligheder vi har benyttet i Italien er prisen også i den høje ende, når fordele og ulemper vejes op.

Korrespondancen med in-italia og hjemmesiden har været god og vi kunne nemt finde på at bruge jer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 Næste side
 
search map