Feriebolig i Manerba ved Gardasøen

San Sivino

 
San Sivino er ikke tilgængelig i øjeblikket
San Sivino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manerba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

San Sivino er et rigtig dejligt feriested for hele familien, som ligger i grønne omgivelser lige ned til Gardasøen. Der er egen strand og bådebro, perfekt til dig der selv medbringer båd, for der er mulighed for at leje en bådplads her. Der er bare 1½ kilometer til byen Manerba.

Skønne grønne omgivelser og en god beliggenhed

Det er skønt med store grønne omgivelser, og det er præcist det som San Sivino kan byde på med sine 27.000 m². Netop derfor fornemmer du knapt de mange gæster i højsæsonen, og du kan næsten altid finde en rolig hyggekrog, hvis du har brug for lidt tid til dig selv, ex. din egen balkon eller terrasse, hvor du kan slappe af med en forfriskning mens du nyder udsigten over søen. Haven som San Sivino betragter som en lille juvel slutter helt nede ved søen, og du har direkte adgang til den lille søstrand. Derfor kan man sige, at San Sivino er helt unik, for nærheden til søen og beliggenheden lidt fra vejen gør, at du har mulighed for en fredelig ferie.

Læs mere om San Sivino

Fire pools og mange aktiviteter

De sympatiske ejere lægger stor vægt på, at alt er velholdt. Dette gælder også selve området med de mange fine blomster og planter som er med til at skabe en god atmosfære. Her kan du vælge at slappe af i en af de to voksenpools, enten i solen eller i skyggen, eller tage en tur på stranden (stenstrand) og nyde både udsigt og et forfriskende bad. Børnene har også to pools at vælge imellem, samt en legeplads, hvor de kan træffe nye venner og hygge sig.

Når du har slappet af, er der mulighed for at spille et parti tennis, beachvolley, beachsoccer eller udfordre et af dine familiemedlemmer i bordtennis eller minigolf. Du kan gå en dejlig tur eller leje en cykel og nyde omgivelserne på to hjul. Hvis du elsker vand, an du også leje en kano. I receptionen kan du få oplysninger om de mange spændende udflugtsmål i området.

Her er der både bar og restaurant

Du bor i lejlighed, og kan derfor nemt selv fremstille dine måltider. Der er også mulighed for at grille, hvis du har lyst til det. Men har du lyst til at slippe for at kokkerere, kan du også vælge at sætte dig til bords i restauranten som tilhører San Sivino. Morgenmad kan du købe i baren, som også serverer snacks, is og lette måltider. Det kan være godt at vide, at du har mulighed for at købe brød og croissanter på San Savino, hvis du giver besked i god tid. Du kan foretage lettere indkøb og finde spisemuligheder i byen Moniga del Garda som blot ligger ca. 2½ km fra stedet. Der er ca. 5 km til byen Padenghe og ca. 20 km til Sirmione.

Udsyn mod søen fra lejlighederne

Der flindes flere forskellige typer lejligheder, og de ligger spredt rundt i haven i tre forskellige bygninger, som er opført i henholdsvis 1988, 2000 og 2004. Selv om den ene bygning er af lidt ældre dato, er alt mget velholdt, og møbler og inventar bliver løbende udskiftet. Fra alle lejlighederne er der udsigt til søen og haven. Alle lejligheder har wi-fi og egen overdækket parkeringsplads. Vi gør opmærksom på, at udsigten over søen varierer, afhængig af beliggenhed og om du har balkon eller terrasse.

Lejlighederne på San Sivino

Etværelseslejlighed med to senge og balkon eller terrasse

Dette er en etværelseslejlighed på ca 25 m² til max. 2 personer med dobbelt sovesofa eller dobbeltseng, køkkenniche med opvaskemaskine og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Du har balkon eller terrasse.

Toværelseslejlighed med 2/4 senge og dobbelt balkon eller terrasse

Dette er en toværelseslejlighed på ca 45 m² til max. 4 personer som består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa eller dobbeltseng, køkkenniche med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Du har 2 balkoner eller terrasser, hvoraf en af dem vender mod søen og den anden er på bagsiden.

Toværelseslejlighed Superior med 2/4 senge og dobbelt balkon eller terrasse

Dette er en toværelseslejlighed på ca 45 m² til max. 4 personer som består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa, køkkenniche med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og 2 badeværelser med toilet, bruser og hårtørrer. Du har 2 balkoner eller terrasser, hvoraf en af dem vender mod søen og den anden er på bagsiden.

Treværelseslejlighed med 4/6 senge og dobbelt balkon eller terrasse

Dette er en treværelseslejlighed på ca 60 m² til max. 6 personer som består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa, køkkenniche med opvaskemaskine, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Du har 2 balkoner eller terrasser.

Treværelseslejlighed Superior med 4/6 senge og dobbelt balkon eller terrasse

Dette er en treværelseslejlighed på ca 65 m² til max. 6 personer som består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa, køkkenniche med opvaskemaskine, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge, 2 badeværelser med toilet, bruser og hårtørrer. Du har 2 balkoner eller terrasser.

Skjul teksten
 
 
search map