Feriebolig i Manerba ved Gardasøen

San Sivino

 
San Sivino er ikke tilgængelig i øjeblikket
San Sivino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manerba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

San Sivino er et rigtig dejligt feriested for hele familien, som ligger i grønne omgivelser lige ned til Gardasøen. Der er egen strand og bådebro, perfekt til dig der selv medbringer båd, for der er mulighed for at leje en bådplads her. Der er bare 1½ kilometer til byen Manerba.

Skønne grønne omgivelser og en god beliggenhed

Det er skønt med store grønne omgivelser, og det er præcist det som San Sivino kan byde på med sine 27.000 m². Netop derfor fornemmer du knapt de mange gæster i højsæsonen, og du kan næsten altid finde en rolig hyggekrog, hvis du har brug for lidt tid til dig selv, ex. din egen balkon eller terrasse, hvor du kan slappe af med en forfriskning mens du nyder udsigten over søen. Haven som San Sivino betragter som en lille juvel slutter helt nede ved søen, og du har direkte adgang til den lille søstrand. Derfor kan man sige, at San Sivino er helt unik, for nærheden til søen og beliggenheden lidt fra vejen gør, at du har mulighed for en fredelig ferie.

Læs mere om San Sivino

Fire pools og mange aktiviteter

De sympatiske ejere lægger stor vægt på, at alt er velholdt. Dette gælder også selve området med de mange fine blomster og planter som er med til at skabe en god atmosfære. Her kan du vælge at slappe af i en af de to voksenpools, enten i solen eller i skyggen, eller tage en tur på stranden (stenstrand) og nyde både udsigt og et forfriskende bad. Børnene har også to pools at vælge imellem, samt en legeplads, hvor de kan træffe nye venner og hygge sig.

Når du har slappet af, er der mulighed for at spille et parti tennis, beachvolley, beachsoccer eller udfordre et af dine familiemedlemmer i bordtennis eller minigolf. Du kan gå en dejlig tur eller leje en cykel og nyde omgivelserne på to hjul. Hvis du elsker vand, an du også leje en kano. I receptionen kan du få oplysninger om de mange spændende udflugtsmål i området.

Her er der både bar og restaurant

Du bor i lejlighed, og kan derfor nemt selv fremstille dine måltider. Der er også mulighed for at grille, hvis du har lyst til det. Men har du lyst til at slippe for at kokkerere, kan du også vælge at sætte dig til bords i restauranten som tilhører San Sivino. Morgenmad kan du købe i baren, som også serverer snacks, is og lette måltider. Det kan være godt at vide, at du har mulighed for at købe brød og croissanter på San Savino, hvis du giver besked i god tid. Du kan foretage lettere indkøb og finde spisemuligheder i byen Moniga del Garda som blot ligger ca. 2½ km fra stedet. Der er ca. 5 km til byen Padenghe og ca. 20 km til Sirmione.

Udsyn mod søen fra lejlighederne

Der flindes flere forskellige typer lejligheder, og de ligger spredt rundt i haven i tre forskellige bygninger, som er opført i henholdsvis 1988, 2000 og 2004. Selv om den ene bygning er af lidt ældre dato, er alt mget velholdt, og møbler og inventar bliver løbende udskiftet. Fra alle lejlighederne er der udsigt til søen og haven. Alle lejligheder har wi-fi og egen overdækket parkeringsplads. Vi gør opmærksom på, at udsigten over søen varierer, afhængig af beliggenhed og om du har balkon eller terrasse.

Lejlighederne på San Sivino

Etværelseslejlighed med to senge og balkon eller terrasse

Dette er en etværelseslejlighed på ca 25 m² til max. 2 personer med dobbelt sovesofa eller dobbeltseng, køkkenniche med opvaskemaskine og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Du har balkon eller terrasse.

Toværelseslejlighed med 2/4 senge og dobbelt balkon eller terrasse

Dette er en toværelseslejlighed på ca 45 m² til max. 4 personer som består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa eller dobbeltseng, køkkenniche med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Du har 2 balkoner eller terrasser, hvoraf en af dem vender mod søen og den anden er på bagsiden.

Toværelseslejlighed Superior med 2/4 senge og dobbelt balkon eller terrasse

Dette er en toværelseslejlighed på ca 45 m² til max. 4 personer som består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa, køkkenniche med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og 2 badeværelser med toilet, bruser og hårtørrer. Du har 2 balkoner eller terrasser, hvoraf en af dem vender mod søen og den anden er på bagsiden.

Treværelseslejlighed med 4/6 senge og dobbelt balkon eller terrasse

Dette er en treværelseslejlighed på ca 60 m² til max. 6 personer som består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa, køkkenniche med opvaskemaskine, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Du har 2 balkoner eller terrasser.

Treværelseslejlighed Superior med 4/6 senge og dobbelt balkon eller terrasse

Dette er en treværelseslejlighed på ca 65 m² til max. 6 personer som består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa, køkkenniche med opvaskemaskine, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge, 2 badeværelser med toilet, bruser og hårtørrer. Du har 2 balkoner eller terrasser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af San Sivino

Læs personlige anmeldelser af San Sivino som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af San Sivino. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra San Sivino

Skønt resort!

Dejligt lejlighedsresort,med skønne grønne velholdte omgivelser; god plads ved pools og ved søen.
Lejlighed med balkon og fantastisk udsigt over søen og området. Aircondition/vifte i loftet var guld værd i de varme nætter!

Rart og nemt at vi kunne bestille morgenbrød i receptionen.

Personale venlige og meget hjælpsomme, gode til engelsk.

Det var nemt for os at have hund med, der var et fint lille grønt område i nærheden til god snusetur.

Lidt ærgerligt at der ikke er mulighed for at handle blot nogle få basis ting på stedet. Ligesom restauranten ikke bød på store oplevelser. Men fint med en frokost pizza og is.

Læs mere

Bedømmelse af San Sivino

Læs mere

Bedømmelse af San Sivino

Læs mere

Thorbjørn og familie fra Skævinge boede på San Sivino i Manerba fra d. 21. til d. 28. juli 2012 og på Hotel Dolomiti i Venedig fra d. 28. til d. 29. juli 2012.

Igen har I formået at ramme plet når det gjaldt at indfri vore ønsker om en god sommerferie i Italien.
Til dem der ønsker at køre til Garda, og har børn i 8-11 års alderen, vil vi ikke anbefale det. Det er simpelthen for lang en bil tur og kan ende med at koste rigtig mange penge. Der er alt for meget kø og vejarbejde og vejrestauranterne er alt for dyre.
Når det er sagt, så er San Sivino det perfekte opholdssted for familien der både ønsker den italienske natur, mad og oplevelse, samt den skandinaviske dialog ved poolen – mest for børnene.
Stedet er rigtig godt med god plads både i stuen, badværelset og køkkenområdet. Det helt store plus var altanen. Vi havde lejlighed nr. 125 som lå på 2. sal med udsigt over Gardasøen. Fantastisk. Personalet talte godt engelsk og var meget informative.
Det eneste minus ved opholdet var, at gartneren insisterede på at klippe græs med en meget larmende græsslåmaskine hver 2. dag. De omliggende hoteller gav også deres grønne områder en tur med græsslåmaskinen og bladblæseren. Dette blev gjort på de dage hvor vi ikke fik. Tilsammen resulterede det at området var meget larmende, når man ville sidde på altanen og læse en bog, eller hvis børnene ville slappe af efter en varm dag ved poolen.
For dem af jer der ønsker at bruge Wi-Fi enheder var der er et eksperiment på San Sivino, som gjorde at forbindelsen var MEGET langsomt.
Udflugterne var godt beskrevet og gjorde at vi fik set mere end beregnet – Tak In-Italia for jeres forarbejdet på dette område.
Tilbage er der kun at sige fra os, at vi vil altid fremafrettet anbefale In-Italia som det personlige rejsebureau der giver dét ekstra for at vi får det som vi vil have det.

Læs mere

Tine og familie fra Aarhus boede på San Sivino i Manerba fra d. 30. juni til d. 14. juli 2012.

Vi har haft den skønneste tid på det familiedrevede San Sivino. Vores bedste ferie indtil nu. Alt var perfekt i forhold til vores ønsker og temperament.
Pladsen er stille og rolig og særdeles velholdt. Lejlighederne er meget fine i forhold til Italiensk standard. Der er masser af plads på området, med store smukt beplantede græsarealer, 4 fine swimmingpools - og så selvfølgelig søen og den smukke udsigt. Og sidst men ikke mindst: ingen høj musik i baren eller ved poolen og heller ingen vandaerobic eller andre kiksede forsøg på underholdning. Bare sol, samvær og ro til vores familie på 5. Vores børn er 16, 7 og 5 år. Selvom pladsen er stor og var fuldt belagt virkede der på intet tidspunkt overfyldt.
Det er superbilligt at leje kanoer eller cykler i receptionen og personalet er flinke og imødekommende. Minigolf og bordtennis er gratis - det benyttede vi os meget af. Der er gode indkøbsmuligheder i nærheden - især blev vi glade for supermarkedet Simply (prøv deres store bakker med is i 3 varianter, især den med chokolade, straciatella og cappuccino er god, gå efter deres eget mærke, altså 'Simply'). Også 'open by night' i Saló om torsdagen var en fantastisk oplevelse. Og der er meget at se i området. La Rocca skal ses! Svimlende!
Det er svært at få god vin - men vi kan anbefale vinhuset Zenato i Peschiera (www.zenato.it). Især deres hvidvin Lugana San Benedetto Doc, der er lavet på den lokale Lugana drue, er god, iskold. (www.zenato.it/prodotti.asp?idpadrerif=45). Den kostede knap 7 euro pr flaske her i 2012.
Derudover stødte vi på en lokal økologisk vinbonde hvis hvidvin, Serése, også er perfekt efter vores smag. Find den her: http://www.cascinabelmonte.it/en/products/i-vini/serese.html. Den er også lavet på Lugana druen og er dermed hverken fed eller sød men derimod let, frisk og frugtig. Prisen er nogenlunde den samme - 6-7 euro.
Et enkelt forslag: Det kan være lidt svært at gennemskue det Italienske affaldssorteringssystem, og vi kunne fornemme at de ansatte var noget frustrede over at gæsterne ikke sorterede affaldet korrekt. Måske kunne man sætte et opslag op i hver appartment, som forklarede hvordan man skulle sortere og ikke mindst hvorfor det er vigtigt at gøre. Og endnu bedre: også sørge for ordentlige skraldespande i lejlighederne for at lette sorteringen. Bare et par kroge på væggene til poserne med henholdvis plast, glas og papir udover det almindelige affald kunne lette, således at man ikke skal have poserne liggende og rode rundt på gulvet. Affaldscontainerne ligger nemlig udenfor pladsen, så det er måske ikke lige hver dag man kommer af med sit affald. Affaldsorteringen kunne også være en del af den generelle information I sender ud til kunderne inden afrejse.
Og så skal man være opmærksom på at det trådløse net ikke virker optimalt. Men går man op i receptionen virker det markant bedre og hvis ikke, så er der et kabel man kan koble sig på. Min mac virkede kun med kabel. Men med en reception der er åben fra 8-22 er det jo ikke noget problem.
Men begge ting er småting i en samlet fantastisk ferieoplevelse - jeg håber I vil sende vores påskønnelse videre til ejerne af San Sivino.

Læs mere

Jimmi og familie fra Stouby boede på San Sivino i Manerba fra d. 30. juni til d. 14. juli 2012.

Det var en super tur, og vi kunne godt finde på at besøge dette sted igen.
Lækkert, pænt og meget rent område, der dog ligger lidt væk fra by og indkøb. Personalet er venligt og imødekommende.Der er en fantastisk udsigt fra næsten alle terasser.

Læs mere
 
search map