Feriebolig i Manerba ved Gardasøen

Residence Onda Blu

Lejlighederne Suite Living med privat terrasse Lejlighederne Suite Living med privat terrasse Lejlighederne Suite Living med privat terrasse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

At mange gæster trives så godt på Residence Onda Blu er ikke så sært, og beliggenheden lige ned til søen er selvfølgelig en af grundene. Her findes desuden to barer, som også serverer snacks, en restaurant samt pizzeria som er åben både til morgenmad, frokost og middag. Du bor med egen husholdning under din ferie, men hvis du ønsker det, kan du bestille morgenmads-brød dagen i forvejen, hvilket kan være meget praktisk.

Slap af ved poolen og nyd ferien på Residence Onda Blu

På Residence Onda Blu er det let at trives, uanset alder. Poolområdet er stort og fint og omgivet af palmer, og det er desuden udstyret med liggestole og parasoller, hvor du kan slappe af med en god bog eller nyde udsigten over Gardasøen og Manerba del Garda-bugten. I højsæsonen (juli og august) er her vandgymnastik, som du kan deltage i. I den store pool (25X12 m.) finder du en afdeling som er tilegnet de yngste feriegæster, og her kan de plaske og lege. Vandet er ca. 80 cm. dybt det dybeste sted.

Slik sol på stranden

For dig som længes efter at mærke søbrisen mod din kind, findes en offentlig strand tæt ved. Her kan du enten ligge på et badehåndklæde, du selv har medbragt, eller - hvis du foretrækker det - leje en liggestol (som du lejer på Residence Onda Blu). For dig som kommer med båd, kan det være godt at vide, at du kan lægge til ved en privat kaj (mod betaling).

Læs mere om Residence Onda Blu

Lav maden selv eller få den serveret

På Residence Onda Blu bor du med egen husholdning, hvilket er praktisk for dig, som vil have mulighed for hurtigt og nemt at lave noget god mad. Men hvis du derimod en dag har lyst til at skippe madlavningen, kan du slå dig ned på stedets restaurant/pizzeria, som er åben til både morgenmad, frokost og aftensmad. Her kan du vælge mellem lokale specialiteter og et typisk middelhavskøkken fra en a la carte-menu. Til stor glæde for børnene findes her også et stort udvalg af smagfulde pizzaer.

Børnene kan lege mens de voksne spiser

Når de yngste gæster har spist, kan de, der har lyst, bevæge sig til legeområdet, som ligger tæt ved. Som voksen kan du spise videre i ro og mag imens. Restauranten serverer som nævnt også morgenmad, og du kan (dagen inden) bestille nybagt morgenmads-brød og croissanter. Før eller efter maden kan du i baren bestille gode cocktails af forskellig art, samt lettere snacks, som du kan indtage mens du kigger ud over søen.

Når du får lyst til at prøve nogle af områdets øvrige restauranter, så har du et par stykker at vælge imellem ca. 750 m. væk, og endnu flere ca. 1-2 km. væk.

Flere indkøbsmuligheder og aktiviteter i din nærhed

At bo med egen husholdning kan være meget behændigt, og ekstra praktisk er det, når du ikke har så langt til madindkøb. Kun ca. 750 m. fra din bolig ligger der et supermarked, hvor du kan købe det meste af, hvad du har behov for.

Hvis du har lyst til aktiviteter i løbet af din ferie på Residence Onda Blu, kan du tage på lange, skønne gåture, herlige cykelture, besøge et fitnesscenter, spille golf eller se på omgivelserne fra hesteryg. Rejser du sammen med unge, kan det være godt at vide, at der ligger et diskotek kun en km. væk. I løbet af sommermånederne passerer et lille, elektrisk tog forbi, som kan tage dig med til for eksempel Manerba (mod betaling). Og har du ikke cykel med, findes der lejemuligheder i nærheden.

Brug et par feriedage på udflugter og vinsmagning

At tage på udflugt langs med søen sætter de fleste stor pris på, og til eventyrlignende Sirmione er der kun 30 km. Også Gardaland med alle sine aktiviteter er noget, en del børnefamilier efterspørger, og hertil har du kun 45 min. kørsel (ca. 36 km.). For dig, som holder af vin, kan en tur til Valpolicella eller Soave være en herlig ting. Her kan du prøvesmage de lækre dråber, og købe en eller flere gode flasker med dig hjem.

Bo i en komfortabel lejlighed med eget udendørs område

De i alt 64 lejligheder er meget rummelige og fint indrettet, og ligger i flere forskellige bygninger på området. Til de fleste lejligheder hører en balkon eller en mindre terrasse med fine havemøbler. Den lejlighed, som hedder Suite Living, er den nyeste og mest moderne.

Der findes en parkeringsplads til hver lejlighed og ekstra parkeringsplads kan bestilles mod et tillæg. BemærkOnda Blu har også en mindre campingplads. Campinggæsterne har adgang til at benytte Onda Blus faciliteter.

Læs om lejlighederne på Residence Onda Blu

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Onda Blu

Læs personlige anmeldelser af Residence Onda Blu som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Onda Blu. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 14 anmeldelser fra Residence Onda Blu

Nydeligt hotel

Dejligt værelse, der var rent, der var de ting man skulle bruge og fint med plads. Der var varmt vand og alting fungerede.
Eneste kritik punkt er sengene, folde-ud sengen var meget ringe og voksen sengen var utrolig hård.

Læs mere

God beliggenhed, dejligt badevand

God størrelse mobilehome til 4 personer, dog var udenomspladsen ikke som forventet på baggrund af de billeder, der ligger på hjemmesiden. På billederne er der en græsplæne foran terrassen, og i virkeligheden er der kun en tynd stribe græs foran terrassen. Mobilehomes ligger meget tæt.
Lækkert badevand, selvom det er en stenstrand.
Der var rart at se, at reglen om at reservering af liggestole ved poolen ikke er tilladt, bliver håndhævet, så det er muligt at finde en ledig liggestol ved poolen.
Fint udvalg af restauranter indenfor gåafstand.

Læs mere

Hyggelig

Roligt, hyggeligt område. God service og fine faciliteter. God restaurant og velplejet overalt.

Læs mere

Fantastisk sted

Skønt sted og ideelt når man har små børn med. Restauranten laver rigtig god mad, så den blev besøgt meget.
De gør meget ud af at holde stedet, så området og blomsterne står rigtigt smukt.
Strandbaren er også genial og man har her den skønneste udsigt over Gardasøen.

Det eneste minus var, at vi ikke boede tættere på vandet, så vi havde kun meget lidt søudsigt.

Læs mere

Vidunderlig uge

Vi har haft en fantastisk uge på onda blu. Vi blev positivt overrasket over at bo lidt mrer enkelt og fandt en god stemning, både blandt personalet og blandt de øvrige gæster. Lejligheden var god, stor og herlig balkon og et veludrustet køkken. Der var for det meste ikke fuldt ved poolen og vi fik altid solsenge når vi havde brug for det. Til info er badebolde, luftmadrasser og lignenede ikke tilladt ved poolen, men det gik fint, noget som kun var positivt for os som havde to børn med os :-)
Strandbaren kan varmt anbefales, herlig udsigt, gode drinks, udemærket mad og venligt personale. Restauranten på stedet testede vi en enkelt gang, den var helt ok men ikke så godt med glutenfri alternativer (Gælder også for strandbaren), så det blev lidt ensformigt for mig...
Gardasøen er et vidunderligt rejsemål og vi vender gerne tilbage til onda blu til næste år :-)

Læs mere

Bedømmelse af Residence Onda Blu

Læs mere
 
search map