Feriebolig i Manerba ved Gardasøen

Residence Miralago

Residence Miralago er den store bygning midt på billedet
 
Residence Miralago er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Miralago er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manerba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Residence Miralago er et dejligt familieejet lejlighedshotel, som ligger et stenkast fra Gardasøen (ca. 100 m) i landlige omgivelser i udkanten af Manerba. Med pool, restaurant og mange andre faciliteter på stedet, får du og din familie dækket de fleste behov for den optimale familieferie.

Pool og fælles faciliteter

Hotel og lejligheder ligger i samme bygning, og deler alle faciliteter så som reception, elevator, opholdsstue, restaurant, bar, terrasse, swimmingpool (15 x 5 m), et lille legeområde til mindre børn (med bl.a. bordtennis) samt garage (én plads pr. lejlighed).

Læs mere om Residence Miralago

Opmærksom ejerfamilie

Stedet ejes af den sympatiske familien Di Bellini, som også står for den daglige ledelse. Gennem de seneste år har Hotel Residence Miralago gennemgået en større renovering og i vinteren 2007 blev der renoveret endnu en etage på hotellet.

Stedets lejligheder blev opført i en tilbygning til hotellet i 2004. Familien gør meget for at tiltrække børnefamilier, og er hele tiden igang med at videreudvikle de facilieteter som allerede eksisterer.

Lokale forhold

Lejlighedshotellet Miralago ligger som nabo til en hyggelig campingplads - og en vej med lokal og ret begrænset trafik. Det er muligt at tilkøbe måltider i hotellets restaurant, ligesom en mindre købmand ligger lige rundt om hjørnet. Der findes desuden en fælles vaskemaskine, som gæsterne kan benytte mod betaling.

Lejlighederne på Residence Miralago

Toværelseslejlighed standard med 2/4 sovepladser

De 23 lejligheder er ca. 55 m² store og har aircondition. De består af et opholdsrum med sovesofa, større balkon eller terrasse (2,5 x 6 meter), satellit TV, værdiboks og køkkenhjørne med to elektriske kogeplader og køleskab, samt et dobbeltværelse og bad med brus og toilet. Det er muligft at sætte en ekstra seng ind mod betaling af tillæg.

Toværelseslejlighed mod søen med 2/4 sovepladser

Disse lejligheder er ca. 55 m² store og har aircondition. De ligge på første sal og vender mod søen, der skimmes bagved træerne og bagved den campingplads, der ligger på den anden side af gaden. De består af et opholdsrum med sovesofa, større balkon eller terrasse (2,5 x 6 meter), satellit TV, værdiboks og køkkenhjørne med to elektriske kogeplader og køleskab, samt et dobbeltværelse og bad med brus og toilet. Det er muligft at sætte en ekstra seng ind mod betaling af tillæg.

Skjul teksten
 
 
search map