Feriebolig i Manerba ved Gardasøen

Residence Miralago

Residence Miralago er den store bygning midt på billedet
 
Residence Miralago er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Miralago er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manerba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Residence Miralago er et dejligt familieejet lejlighedshotel, som ligger et stenkast fra Gardasøen (ca. 100 m) i landlige omgivelser i udkanten af Manerba. Med pool, restaurant og mange andre faciliteter på stedet, får du og din familie dækket de fleste behov for den optimale familieferie.

Pool og fælles faciliteter

Hotel og lejligheder ligger i samme bygning, og deler alle faciliteter så som reception, elevator, opholdsstue, restaurant, bar, terrasse, swimmingpool (15 x 5 m), et lille legeområde til mindre børn (med bl.a. bordtennis) samt garage (én plads pr. lejlighed).

Læs mere om Residence Miralago

Opmærksom ejerfamilie

Stedet ejes af den sympatiske familien Di Bellini, som også står for den daglige ledelse. Gennem de seneste år har Hotel Residence Miralago gennemgået en større renovering og i vinteren 2007 blev der renoveret endnu en etage på hotellet.

Stedets lejligheder blev opført i en tilbygning til hotellet i 2004. Familien gør meget for at tiltrække børnefamilier, og er hele tiden igang med at videreudvikle de facilieteter som allerede eksisterer.

Lokale forhold

Lejlighedshotellet Miralago ligger som nabo til en hyggelig campingplads - og en vej med lokal og ret begrænset trafik. Det er muligt at tilkøbe måltider i hotellets restaurant, ligesom en mindre købmand ligger lige rundt om hjørnet. Der findes desuden en fælles vaskemaskine, som gæsterne kan benytte mod betaling.

Lejlighederne på Residence Miralago

Toværelseslejlighed standard med 2/4 sovepladser

De 23 lejligheder er ca. 55 m² store og har aircondition. De består af et opholdsrum med sovesofa, større balkon eller terrasse (2,5 x 6 meter), satellit TV, værdiboks og køkkenhjørne med to elektriske kogeplader og køleskab, samt et dobbeltværelse og bad med brus og toilet. Det er muligft at sætte en ekstra seng ind mod betaling af tillæg.

Toværelseslejlighed mod søen med 2/4 sovepladser

Disse lejligheder er ca. 55 m² store og har aircondition. De ligge på første sal og vender mod søen, der skimmes bagved træerne og bagved den campingplads, der ligger på den anden side af gaden. De består af et opholdsrum med sovesofa, større balkon eller terrasse (2,5 x 6 meter), satellit TV, værdiboks og køkkenhjørne med to elektriske kogeplader og køleskab, samt et dobbeltværelse og bad med brus og toilet. Det er muligft at sætte en ekstra seng ind mod betaling af tillæg.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Miralago

Læs personlige anmeldelser af Residence Miralago som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Miralago. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Residence Miralago

Super beliggenhed tæt på hyggelig havn og strand

Lejlighederne ligger med en flot udsigt til søen og bjergene. Kun 300 m til søen hvor der er en lille hyggelig havn med tre gode restauranter. Også en fin sten strand hvor man kan leje strandstole. Fin swimmingpool med liggestole og mulighed for sol.

Læs mere

Skøn første tur til Gardasøen

Vi boede i en lejlighed på Residence Miralago i uge 28, 2014. Det var en skøn opblevelse, god lejlighed, dejlig pool, meget imødekommen personale mm. Det eneste lidt negative var at sengene (dobbelt seng) var lidt for hårde!
Området var præget af at der var mange Italienere, der holder ferie der, hvilket kun var positivt.
Manerba ligger fint i forhold til udflugter til de nærliggende byen.
Familie fra Århus (5 personer)

Læs mere

Super venlig service

Dejligt og meget rent lejlighedskompleks med fin beliggenhed i forhold til søen - ikke langt at gå til søstranden og indkøb af morgenbrød. God plads i lejligheden og på altan. Skøn pool med privat atmosfære. Ualmindelig venlig og imødekommende betjening og service. Få ulemper: Lidt hårde madrasser og lydt fra især lejligheden ovenpå. Lidt sparsom udstyr i køkkenet, men kaffemaskine kunne lånes med det samme uden beregning.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Miralago

Dejlig lejlighed med rummelige forhold.
Der er rent og pænt overalt.
Meget venligt og professionelt personale.
Omgivelserne er ideelle for en dejlig ferie.

Læs mere

Familieferie

Godt belliggende hotel tæt på en lille havn ved Gardasøen. Store værelser med effektiv aircondition. Restauranten på stedet virkede ikke som om, at den blev drevet. Stod tom morgen og aften, så vi måtte søge andre steder hen, for at spise aftensmad, hvis vi ville spise ude. Fin lille pool og meget hjælpsom værtinde. Ugen var præget af fire aftener med strømafbrydelse om aftenen. Det var i hele området, så ikke hotellets skyld. Det blev meget varmt ud på aftenen og natten, pga manglende aircon.

Læs mere

Ok hotel tæt ved søen.

Hotellet/lejligheden har god beliggenhed tæt ved søen. Lejligheden er ikke særligt hyggelig og køkkenfaciliteterne er ikke særligt gode (meget få køkkenting og ingen ovn). Men beliggenheden er rigtig god og pool-område fungerer også godt. Ros til medarbejderne på hotellet - de ydede en god service.

Pris og kvalitet hænger ok sammen!

Læs mere
 
search map