Anmeldelser af Residence Fior di Roccia

 
Residence Fior di Roccia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Fior di Roccia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manerba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Fior di Roccia

Læs personlige anmeldelser af Residence Fior di Roccia som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Fior di Roccia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hanne og familie fra Hvidovre boede på Residence Fior di Roccia i Manerba fra d. 1. til d. 12. september 2008.

Vi (yngre par med en syv måneder gammel baby) havde et skønt ophold på Residence Fior di Roccia i Manerba del Garda. Lejligheden var dejlig - enkelt indrettet men ren og med aircondition og ikke mindst en helt vidunderlig søudsigt (lejlighed 7 på anden sal). Desuden var der en vaskemaskine oppe ovenpå, som man frit kunne benytte. Det er ret praktisk, når man har en gylpende baby med!! Værtsparret var også fantstisk søde og hjælpsomme. De taler dog vistnok ikke meget engelsk (vi talte italiensk med dem), men manden, Marco, taler tysk, hørte jeg. Som et eksempel på deres hjælpsomhed kan jeg nævne, at vi havde brug for en højstol til vores baby. Det skaffede de fluks før vi kom, og vi skulle ikke betale ekstra for det.
Det eneste negative, vi har at sige om stedet, er, at det er bydende nødvendigt at have en bil for at komme lidt rundt og for at købe ind. I selve Porto Dusano ligger kun nogle få andre huse og så restauranten nedenunder lejlighederne og en enkelt bar. Der er også meget få afgange fra bådehavnen, så man skal ikke regne med at kunne komme omkring på den måde. Vi gjorde det, at vi kørte til Portese, der ligger nord for Manerba, og tog båden derfra. Det gav os langt flere muligheder.
Selve Manerba var det begrænset hvor meget tid, vi brugte i, men det vi så, var positivt: en hyggelig lille by, der i virkeligheden består af flere små landsbyer. Der er et par udmærkede restauranter og hvad man nu skal bruge af apotek, købmand etc. De lokale var ualmindeligt imødekommende, når man tænker på, at Gardasøen hvert år oversvømmes helt af turister. Nu kom vi selvfølgelig også i slutningen af sæsonen, men alligevel.
Alt i alt var det altså en ualmindelig positiv oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Lene og Flemming fra Tølløse boede på Residence Fior di Roccia i Manerba fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Vi havde en rigtig god ferie dernede. Godt vejr gør selvfølelig meget, men de ting der vedrører lejligheden mv. fungeret rigtig godt.

Lejlighed var perfekt, god størrelse, flot rengjort og dejlig klimaanlæg (rart om natten).

Værtsparret var et kapitel for sig selv. Utrolige søde og hjælpsomme, stod nærmeste på nakken af hinanden for at hjælpe os, hvis vi spurgte om noget. Fx bestilte de morgenbrød til os, hængte det uden på vores dør kl. 08.00 om morgen. For 6 dage morgenbrød(6 stykker om dagen) betalte under 5 Euro. Hils gerne værtsparret fra os, hvis I har kontakt med den senere hen.

Beliggenheden var for os optimal, forholdsvis stille og rolig, tæt på bademulighed og på havnen og ikke mindst en skøn skøn udgift over søen, især om aftenen.

Manerba eller nærmere Porto Dusano er skøn og forholdsvis roligt sted ved den efterhånden overfyldte Gardasø.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Carsten og familie fra Beder boede på Residence Fior di Roccia i Manerba fra d. 14. til d. 21. juli 2007.


Vi har været meget tilfredse med In-italia som rejsearrangør.Den gode præcise og kortfattede information. Den var til at forstå for alle! Vi er ikke stødt på problemer af nogen art.
Turen gik godt - vi havde et pænt værelse med aircondition som var meget dejligt at have - hotellets ejer var rigtig søde og hjalp meget - vi manglede meget en swimmingpool men det hjalp at de forslå vi skulle køre til Saló ca 8 km væk der havde de et sports stadium med vandruchebaner hvilket betød meget for vores børn.

Byen er ikke noget særligt men hyggelig, der ligger mange seværdigheder langs kysten så det var ok. Ellers er det let at tage færgen ind til simioni Generelt har det været meget positivt at købe turen igennem jer og alt er forløbet som planlagt - selv om det var i sidste minut vi bestilte.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map