Feriebolig i Manerba ved Gardasøen

Residence Fior di Roccia

 
Residence Fior di Roccia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Fior di Roccia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manerba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ved den lille Durano havn og lige ud til søen, ligger Residence Fior di Roccia. Det er en nyopført bygning, hvor boligerne er placeret på første og anden sal med balkon eller terrasse mod søen. I stueetagen findes reception, café og en pizzeria-restaurant. På taget er der en flot terrasse med brusebad, parasoller og liggestole. Parkeringspladsen er offentlig (mod betaling), og ligger lige ved lejlighedskomplekset.

Lige overfor bygningen ligger den lille havn og stenstranden ud til søen, hvor det er muligt at bade. Fra havnen er der afgang med båd til hele Gardasøen, så du kan ”glemme” bilen under opholdet og nyde søfarten, samt de mange hyggelige byer, der ligger ved søens bred.

Læs mere om Residence Fior di Roccia

De 8 lejligheder på Residence Fior di Roccia er alle rummelige og pænt møbleret. De har alle aircondition og satellit fjernsyn samt sikkerhedsboks. Lejlighederne på første sal (fra nummer 1 til nummer 4) har alle en pæn, stor terrasse med søudsigt samt bord og stole. Lejlighederne på anden sal (fra nummer 5 til nummer 8) har bedre søudsigt, men smallere terrasser, dog rummelige nok til bord og stole.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (nummer 1, 2, 3, 5, 6, 7):
- lejlighederne består af en rummelig opholdsstue med køkkenhjørne (4 gasblus, mikrobølgeovn og stort køleskab med fryseboks) og dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år) samt udgang til balkon eller terrasse, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon eller terrasse og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (nummer 4, 8):
- lejlighederne består af en rummelig opholdsstue med køkkenhjørne (4 gasblus, mikrobølgeovn og stort køleskab med fryseboks) og dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år) samt udgang til balkon eller terrasse, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon eller terrasse, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map