Feriebolig i Manerba ved Gardasøen

Residence Belvedere

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejlighedshotellet blev renoveret i 2012 og består af to bygninger (hotelværelser og lejligheder). Disse ferieboliger passer til dig, som vil have en komfortabel ferie og et godt udgangspunkt for at kunne tage på dejlige udflugter rundt om Gardasøen. Her finder du et fint poolområde, hvor du kan lægge dig tilrette i en af de liggestole, som står placeret udendørs. Når du får lyst til strandstemning, kan du slentre ned til stranden, som kun ligger et par kilometer væk. Afhængigt af dit tempo, tager det ca. 20 minutter at komme ned til søen.

Start dagen med en kop kaffe under åben himmel

Eftersom poolområdet ligger vendt ud mod søen, har du udsigt over den herfra. Rundt om poolen står parasoller og liggestole placeret udendørs, så kun rigtigt kan slappe af under solens varmende stråler. Når det bliver tid til en forfriskning eller to, kan du hurtigt flytte dig til den tilhørende snackbar. Men inden, du begynder på dagens udfordringer, kan du starte morgenen med en god kop kaffe på din balkon eller terrasse. Det er også et perfekt sted at afrunde dagen, og måske planlægge næste dag, inden det bliver tid til at krybe til køjs.

Læs mere om Residence Belvedere

Slå dig ned på Ristorante Terzo Tempo

Terzo Tempo, sådan hedder hotellets restaurant, hvor du kan prøve forskellige kulinariske retter, italienske såvel som internationale. De bliver tilberedt af den dygtige køkkenchef. Det er ikke bare tilberedningen, man værner om, men også, hvordan maden serveres, og til de lækre sager kan du naturligvis vælge gode vine. Har du specielle ønsker om vegeratisk eller glutenfri mad, så meddel gerne dette i god tid i forvejen.

Eftersom du bor i lejlighed, hvilket er meget bekvemt, kan du selv kokkerere alle dagens måltider og teste nye, spændende kreationer. Skulle du derimod foretrække at slippe for at tænke på madlavningen, kan du tilkøbe morgenmad eller halvpension (morgenmad og middag).

Sørg for at få set på de smukke omgivelser og byer

Du befinder dig på vestsiden af søen, ca. 7 kilometer fra den hyggelige by Salò, hvor du finder en del butikker og spisesteder. Der er meget at se og udforske rundt om den eventyrlige Gardasø, herunder smukke byer som Sirmione, som ligger ca. 23 kilometer fra Manerba del Garda. Vælger du at køre mod nord (ca. 42 km.), kommer du til pittoreske Limone Sul Garda, og lægger du yderligere 10 kilometer til, kan du slentre rundt i Riva del Gardas hyggelige stræder og spise frokost på en af byens behagelige restauranter.

Runder du søens sydlige del, og kører over til den modsatte bred, finder du børnenes favoritter Gardaland, Sea Life Aquarium, Caneva Aquapark og Movieland. Her kan du tilbringe timer med hårrejsende fornøjelser og oplevelser. På denne side af søen har du også det verdenskendte vinområde Valpolicella, hvor du kan besøge forskellige vingårde, som både har prøvesmagning og salg. Også Verona fortjener et besøg, med sin smukke arena, myteomspundne balkon og sit charmerende centrum. Dette er bare et lille udpluk af alt det, du kan gøre, og henvender du dig til receptionen, så hjælper de dig hellere end gerne med tips og råd. I sommerhalvåret har du mulighed for at købe billetter i receptionen til de forskellige shows, du kan opleve i Verona.

Du bor i moderne lejligheder

De 45 lejligheder er alle moderne og komfortable, og ligger fordelt på tre plan. De er udstyret med Wi-Fi, Satellit-tv, aircondition, opbevaringsboks, hårtørrer samt et køkkenhjørne. Hvis du vælger at bo i de sammenhængende lejligheder, får du automatisk to køkkenhjørner (med hver to kogeplader) og to badeværelser, da dette er to sammenlagte lejligheder med en såkaldt "connecting door". De fleste lejligheder har balkon eller terrasse. Søudsigt har du fra soveværelsesvinduet.

Hotelværelserne er både med og uden balkon/terrasse, og de er udstyret med Wi-Fi, Satellit-tv, aircondition, safetyboks, hårtørrer og badeværelse med bruser/badekar.

Læs om lejlighederne på Residence Belvedere

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map