Feriebolig i Manerba ved Gardasøen

Montecolo Resort

 
Montecolo Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Montecolo Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manerba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Montecolo Resort er bygget i 2008, og er et virkelig flot feriested med en malerisk og rolig beliggenhed og fine lyse ferielejligheder.

Bo i gåafstand fra søen og spisesteder

Stedet ligger med flot udsigt over den lille havn Dusano og med kort afstand til Manerba sul Garda (ca. 2 km), hvor man finder de nærmeste indkøbsmuligheder. Ved den nærliggende havn (Dusano) er der både cafe og spisesteder, samt en fin grusstrand, hvorfra man kan bade i søen. Og så er der store flotte både, du kan gå omkring og kigge på ved bådebroerne.

Læs mere om Montecolo Resort

Pool og børnepool

På Montecolo Resort er der et flot poolområde med pool og børnepool, der ligger i midten af feriecentret. Her er der også vandmassage og en bred terrasse med parasoller og liggestole, hvorfra man har fri udsigt over Gardasøen. Neden for komplekset ien store og velholdte have er der også legeplads og fælles grillområde. Til de mindste gæster findes et indendørs legerum, og til de lidt større en volleyball-bane. Her er også snack-maskine samt reception. Der findes desuden overdækket parkeringsplads til hver lejlighed.

Lejligheder med terrasse og søudsigt

Der er 82 lejligheder i alt fordelt i 7 blokke, som ligger rundt om poolen og danner en hestesko ned mod søen. Dette bevirker, at der fra alle lejlighedernes terrasser er udsigt over søen og poolen. Alle lejligheder er udstyret med aircondition, fjernsyn, køkken med enten ovn eller mikroovn, elkedel, kaffemasine og brødrister. I sovesofaen accepteres der kun gæster under 12 år, og der er ikke mulighed for ekstra opredninger udover det angivne antal gæster. Ved ankomst modtager man en gratis velkomstpakke med nogle fornødenheder, så man har lidt at starte på, såsom toiletpapir, sæbe, viskestykke og kildevand. Ønsker du en lejlighed med vaskemaskine, der kan være rigtig nyttig, hvis man har børn med, skal den forudbestilles, og der vil blive opkrævet et tillæg på stedet ved ankomst.

Læs om lejlighederne på Montecolo Resort

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Montecolo Resort

Læs personlige anmeldelser af Montecolo Resort som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Montecolo Resort. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 18 anmeldelser fra Montecolo Resort

Fantastisk sted

Lækkert område med meget få turister (juli).
Pæne lejligheder og yderst velholdte fællesarealer. Skøn udsigt fra lejligheden over pool og sø.
Hyggeligt barbecue-område og nemt at låne grill. Dejligt med overdækket parkering.

Læs mere

Roligt resort med fantastisk udsigt

Vi havde et rigtig dejligt ophold på Montecolo Resort. Dejlige rummelig lejlighed med en helt fantastisk udsigt ud over Gardasøen. Vi nød at der var roligt ved poolen (ingen musik eller aktiviteter) og massere af solsenge. Det er nødvendigt at have bil, da der er et par kilometer til nærmeste supermarked.

Læs mere

Bade ferie

Et virkeligt lækkert sted , rent og pænt. I receptionen var der høflig og venlig betjening.
Vi syntes at prisen for rengøring er lige til den dyre side.

Læs mere

Dejlig lejlighed - lidt vanskelig beliggenhed

Vi boede på ressortet i én uge i sommerferien. Lejligheden var flot med en fantastisk udsigt over Gardasøen og poolområdet. Generelt var alt af en meget høj standard - men enkelte forbehold. Fx. var køkkenet ikke just veludstyret, induktionskomfuret kun delvis funktionelt, emhætte ikke tilsluttet lysnettet, ol. Det største problem var dog - med to teenagere - total mangel på wifi på hele ressortet - ikke blot i lejligheden, men også på fællesområderne. Det skal dog siges, at ressortet havde besluttet at gøre noget ved dette generelle problem og netop - da vi forlod stedet - havde påbegyndt en total udskiftning af hele udstyret. Perfekt aircondition - individuelt i alle rum. Rart når temperaturen når de 35 grader.

Ressortet ligger flot, højt hævet over søen - men også temmelig isoleret, hvilket betød at alt skulle ske pr. bil. Personalet er meget serviceminded og hjælpsom.

Læs mere

Skønt sted

Vi havde en dejlig uge i Italien. Skøn lejlighed med fantastik udsigt over Gardasøen, og mulighed for aircon. i alle værelser. Vi kommer hel sikkert igen.

Læs mere

Perfekt afslappet sommerferie

Montecolo Resort kan bestemt anbefales - her er stille og roligt. Ved vores ankomst fik vi en smilende modtagelse af en sød og meget hjælpsom receptionist. Lejligheden var helt perfekt - skøn udsigt på begge sider af lejligheden (den ene side poolen, den anden over søen).
Poolen havde en fin størrelse med dejlige liggesenge og stole. Området og lejligheden var ren og pæn.

Læs mere
 
search map