Feriebolig i Manerba ved Gardasøen

Montecolo Resort

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Montecolo Resort er bygget i 2008, og er et virkelig flot feriested med en malerisk og rolig beliggenhed og fine lyse ferielejligheder.

Bo i gåafstand fra søen og spisesteder

Stedet ligger med flot udsigt over den lille havn Dusano og med kort afstand til Manerba sul Garda (ca. 2 km), hvor man finder de nærmeste indkøbsmuligheder. Ved den nærliggende havn (Dusano) er der både cafe og spisesteder, samt en fin grusstrand, hvorfra man kan bade i søen. Og så er der store flotte både, du kan gå omkring og kigge på ved bådebroerne.

Læs mere om Montecolo Resort

Pool og børnepool

På Montecolo Resort er der et flot poolområde med pool og børnepool, der ligger i midten af feriecentret. Her er der også vandmassage og en bred terrasse med parasoller og liggestole, hvorfra man har fri udsigt over Gardasøen. Neden for komplekset ien store og velholdte have er der også legeplads og fælles grillområde. Til de mindste gæster findes et indendørs legerum, og til de lidt større en volleyball-bane. Her er også snack-maskine samt reception. Der findes desuden overdækket parkeringsplads til hver lejlighed.

Lejligheder med terrasse og søudsigt

Der er 82 lejligheder i alt fordelt i 7 blokke, som ligger rundt om poolen og danner en hestesko ned mod søen. Dette bevirker, at der fra alle lejlighedernes terrasser er udsigt over søen og poolen. Alle lejligheder er udstyret med aircondition, fjernsyn, køkken med enten ovn eller mikroovn, elkedel, kaffemasine og brødrister. I sovesofaen accepteres der kun gæster under 12 år, og der er ikke mulighed for ekstra opredninger udover det angivne antal gæster. Ved ankomst modtager man en gratis velkomstpakke med nogle fornødenheder, så man har lidt at starte på, såsom toiletpapir, sæbe, viskestykke og kildevand. Ønsker du en lejlighed med vaskemaskine, der kan være rigtig nyttig, hvis man har børn med, skal den forudbestilles, og der vil blive opkrævet et tillæg på stedet ved ankomst.

Læs om lejlighederne på Montecolo Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Besass

Tignale sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Gardazzurro

Padenghe sul Garda, Lombardiet

Populært i Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare

Residence San Rocco

Soiano del Lago

search map