Anmeldelser af Hotel Splendid Sole Residence

 
Hotel Splendid Sole Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Splendid Sole Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manerba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Splendid Sole Residence

Læs personlige anmeldelser af Hotel Splendid Sole Residence som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Splendid Sole Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mette og familie fra Odense boede på Hotel Splendid Sole Residence i Manerba fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi var meget godt tilfredse med hotellet samt servicen derpå. Og Manerba er en hygggelig lille by som ikke er overbebyrdet med turister.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jens og rejseselskab fra Risskov boede på Hotel Splendid Sole Residence i Manerba fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vores ferie i italien kan der kun siges godt om. Manerba er en lille hyggelig landsby med lokakolorit og tilstrækkelige faciliteter: flere gode spisesteder, lille supermarked og marked - der var flest italienske turister men byen virkede ikke "overbefolket" med turister. Hotellet var veldrevet og velfungerende. Hjælpsomme og venlige ejere/personale. Alt var rent og velfungerende. Vores lejlighed var ligeledes velfungerende, specielt vil jeg fremhæve at der til lejligheden (på 2. sal) var en kæmpe balkon/terasse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map