Anmeldelser af Borgo del Torchio

 
Borgo del Torchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo del Torchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manerba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo del Torchio

Læs personlige anmeldelser af Borgo del Torchio som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo del Torchio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Klaus og familie fra Frederiksberg boede på Borgo del Torchio i Manerba fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi var overordentlig tilfredse med vores ophold i Italien - lejligheden var fantastisk og byen (Manerba) er rigtig hyggelig og meget overskuelig.
Tak for en dejlig ferie.
Klaus

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Annette og familie fra Middelfart boede på Borgo del Torchio i Manerba fra d. 21. til d. 28. juni 2008.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie i Manerba. Feriecenteret er super, dog ville det være en fordel hvis bare lidt af personalet kunne snakke engelsk eller tysk. Lejligheden var også super, dog var udstyret i køkkenet mangelfuld. Der var kun 6 meget tynde drikkeglas, og vi nåede at slå 2 i stykker. Der var ingen vinglas - Der var kun en køkkenkniv - en brødkniv!! Der var ingen skåle/fade.
En kogekedel ville også være rar at have i lejligheden. Et godt råd til de næstkommende - Hvis der er børn med skal de bruge badesko i børnebassinet. Bunden er meget ru og alle de danske børn der var der i uge 26 fik deres tæer revet til blods. Vi vil meget gerne komme der igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map