Feriebolig i Manerba ved Gardasøen

Borgo del Torchio

 
Borgo del Torchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo del Torchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manerba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Borgo del Torchio er en helt nybygget ferie-landsby, som ligger skønt i grønne omgivelser, blot 500 meter fra Gardasøen, stranden og den lille havn i Manerba.

Komplekset, som består af ialt 160 lejligheder, er færdigbygget i 2008, og standarden er uden tvivl den bedste, som findes ved Gardasøen til dato. Det skyldes ikke mindst, at byggeriet er beregnet til private ferieboliger, og køberne kommer fra hele Europa. Enkelte af lejlighederne bliver lejet ud til turister i visse perioder, og In-Italia har fået mulighed for at tilbyde 5 af disse fantastiske ferieboliger. Da der derfor er tale om et kompleks med mange privatejede lejligheder, kan der ikke forventes den samme receptionservice som på almindelige feriecentre.

Læs mere om Borgo del Torchio

Selve landsbyen er spredt ud over et 4 ha stort område, og man har valgt at bevare så meget af den oprindelige natur, som det har været muligt. Derudover er der 3 store swimmingpools for voksne, 1 stor børnepool, legeområde for mindre børn, tennis - og fodboldbaner, samt en stor underjordisk garage, hvor der er reserveret en aflåst garage til hver lejlighed. Vi anbefaler badesko til børn i swimmingpoolen, da bunden er forholdsvis ru, for at undgå at børnene glider, samtidig skal man være opmærksom på, at der poolanlæggene er lukket i siestaen mellem ca. kl. 13-15.

Der er ca. 500 meter til stranden og havnen i Manerba, og byens centrum ligger heller ikke langt derfra. Her finder man indkøbsmuligheder, lige som der er en del gode caféer og restauranter at vælge imellem. Der er ikke restaurant på selve området. Der er reception i den store portbygning (de taler kun meget lidt engelsk), og landsbyen er indhegnet og overvåget hele døgnet.

Toværelses lejlighed G14 m. 2/4 sovepladser
-ligger på 1. sal og består af opholdsstue med dobbelt sovesofa, fladskærms TV, køkkenhjørne med komfur, ovn, opvaskemaskine samt køle/fryseskab samt udgang til møbleret terrasse hvorfra der er udsigt over en swimmingpool. Der er et soveværelse med dobbeltseng og bad med bruser samt vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden har aircondition.

Treværelses lejligheder F1, G1 og G10 m. 4/5 sovepladser
-ligger i stueetagen og består af opholdsstue med sovesofa, fladskærms TV, køkkenhjørne med komfur, ovn, opvaskemaskine samt køle/fryseskab samt udgang til møbleret terrasse. Der er et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Der er bad med bruser samt vaskemaskine og tørretumbler. Lejlighederne har en stor uudnyttet kælder, hvor der er et ekstra badeværelse med bruser. Lejlighederne har aircondition.

Treværelses lejlighed G13 m. 4/6 sovepladser
-ligger på 1. sal og består af opholdsstue med dobbelt sovesofa, fladskærms TV, køkkenhjørne med komfur, ovn, opvaskemaskine samt køle/fryseskab samt udgang til møbleret terrasse med udsigt over en swimmingpool. Der er et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to køjesenge. Der er bad med bruser samt vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden har aircondition.

Bemærk ! - det er forbudt at ryge i lejlighederne, og sikkerhedsdepositum vil blive tilbageholdt, hvis dette ikke overholdes. Det er heller ikke tilladt at tørre tøj på private eller fælles udendørs arealer, dette gælder også terrasser og balkoner.

Skjul teksten
 
 
search map