Anmeldelser af Agriturismo La Filanda

 
Agriturismo La Filanda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Filanda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manerba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo La Filanda

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo La Filanda som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo La Filanda. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Charlotte og familie fra Vallensbæk boede på Agriturismo La Filanda i Manerba fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi havde en super god tur. La Filandra levede fuldt op til vores forventninger. Ejerne var søde og venlige og talte ok engelsk. De forklarede fint om alle mulighederne i Manerba, både på hotellets ( gårdens) område og i selve byen. Deres olivenolie kan købes i receptionen - den er ikke billig, men..... UTROLIG god.
Flot stor, velholdt og ren lejlighed, hvor der ikke manglede noget. Swimmingpoolen var under opsyn hele dagen af søde og rare livreddere, der var mulighed for at spille tennis, bordtennis og man kunne leje cykler.
Selve gamle Manerba by - det tog 5 min. at gå der til fra gården - var lille og hyggelig og IKKE "turistet" ( mange lokale kom her om aften og gik på bar/isbar) - med isbar, lille frokostrestaurant/bar, lille supermarked, isenkræmmer, sko og tøj butik og omkring 5 restauranter. Om tirsdagen er der marked i alle gader - det var sjovt at opleve.
1 km uden for byen ligger en nyere restaurant - Barbaque Ranch - en hyggelig "western" restaurant med hvad hertil hører. Lidt anderledes, men perfekt efter en uge med masser af pizza og pasta. Gode muligheder for skønne gå ture i hele området - både til Manerba Rock og til selve Gardasøen. I bil er der ikke langt til de lidt størrere byer med indkøbscentre og ikke langt til Gardaland.

De er helt sikkert ikke sidste gang vi vil benytte os af jeres rejsebureau.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Ole og familie fra Holte boede på Agriturismo La Filanda i Manerba fra d. 25. til d. 28. juli 2007.

MEGET tilfreds med stedet - høj kvalitet, flot renlighed og dejlige rolige omgivelser. Kan klart anbefales.
Meget børnevenligt pga. seperat børne pool samt stor legeplads og ingen trafik.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map