Anmeldelser af Hotel San Carlo

 
Hotel San Carlo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel San Carlo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel San Carlo

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Carlo som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Carlo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Pernille og familien fra Tune boede på Hotel San Carlo i Livigno fra d. 16. til d. 23. januar 2010.

Vi havde en dejlig tur til Livigno.
Skiområdet var børnevenligt og hotellets personale meget venlige og imødekommende. Vi var også glade for den gode information vi fik af jer. I har virket som et seriøst og kompetent rejsebureau. Dog stemte tunneltiderne ikke helt, men detalje.
Vi vil klart anbefale jer til andre.

Tak for denne gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Erna og familie fra Egå boede på Hotel San Carlo i Livigno fra d. 9. til d. 16. februar 2008.

Vi havde en supertur til Livigno. Vejret var perfekt med sol fra morgen til aften. Sneen var super og løjperne velprepereret.
Byen benyttede vi ikke så meget, men det blev da til lidt shopping. Spiritusen var vist det eneste, som var billigere end i Danmark.
Hotellet var fint. Værelserne små, men anvendelige. Forplejningen fin. Skistalden dog noget kompakt, når x antal personer skal afsted/ankomme på samme tid.
Selve skiområdet er jo ikke så stort, men det hjælper at veksle mellem de to områder. Løjperne fine brede og selv om det var uge 7, så virkede stedet ikke overrendt.
Eneste minus var, at vi 3 familier, som rejste sammen, ikke kom til at bo i nærheden af hinanden på hotellet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2008
Antal rejsende 6 voksne, 7 børn
Navn
Annie med familie og vennerne fra Silkeborg holdt skiferie i Livigno på Hotel San Carlo fra d. 17. til d.24. marts 2001:

Vi har haft en dejlig tur. Byen var fin og hyggelig. Skiterrænet bedre end forventet. Masser af god sne og dejlig sol. Hotellet San Carlo var dejlig rent, alletiders familiehotel og ok mad. (Et meget fint hotel når man har mindre børn med) Vores datter på 5 år, elskede deres "Babydance" og deres hotelguider gjorde meget for at alle skal føle sig godt tilpas. Det eneste der ikke er helt i top på hotellet er omklædning i fb. m. poolen, men det er da til at leve med. Alt i alt, en kanonferie.
PS: Jo, vi vil anbefale til andre, og hvis vi skal til Italien igen, vil vi helt klart kigge forbi jeres hjemmeside.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2001
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map