Hotel i Livigno i Lombardiet

Hotel San Carlo

 
Hotel San Carlo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel San Carlo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger panoramisk, 1500 meter fra Livignos centrum og 200 meter fra en helt ny skilift, der er forbundet med Mottolino-området, og som kan nås med ski på. Ca. 50 meter fra hotellet går der desuden gratis skibus (kører indtil kl. 19:30) til Carosello 3000-skiliften, der ligger 1500 meter væk. Hotellet består af 7 hytter på tre etager hver i den traditionelle bjergstil, forbundet med hinanden med indre tunneller og passager. Der er ingen elevatorer.

Værelserne er enkelt møbleret i den lokale bjergstil og råder over enkeltsenge, der kan skilles ad eller slås sammen efter behov (venligst specificer dit ønske ved bestilling), badeværelse med hårtørre, telefon og satellitfjernsyn. Tre- og firesengsværelserne er udstyret med en ekstra seng eller køjeseng, som er 180 cm lange. Nogle af værelserne råder over balkon.

Læs mere om Hotel San Carlo

På hotellets restaurant spiser man ved lange borde, sammen med de andre gæster. Der findes desuden reception, fælles opholdsstue med bar og fjernsyn, stor terrasse, internet point, uovervåget parkeringsplads, skiudlejning og ski-depot med skabe, der kan lejes eller bruges mod betaling af depositum. Der arrangeres desuden aftenunderholdning, miniklub for børn mellem 5 og 12 år (mellem kl. 10.00 og kl. 12.30 og kl. 14.00 og 16.30), udflugter på ski med guide (kun deltagere over 18 år). Gæsterne har desuden adgang til hotellets svømmebassin og fitness-rum og – mod betaling – sauna og solarium.

Skjul teksten
 
 
search map