Hotel i Livigno i Lombardiet

Hotel Paré

 
Hotel Paré er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Paré er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tæt på hyggeligt centrum

Hotel Parè ligger ca. 1,5 km. fra Livignos hyggelige centrum. I dagtimerne kan du tage skibussen fra hotellet, når du ønsker at komme ind til centrum. Skiliften ligger ca. 30 meter fra hotellet, og når du er på vej ned igen fra din dag på ski, kan du bare svinge forbi dit hotel - pisten ligger nemlig lige ved siden af hotellet.

Tax free-område

Livigno er en "tax free"-skilandsby, som ligger i 1.800 meters højde. Du finder et fint udvalg af hyggelige barer, restauranter og butikker. Mange af butikkerne fokuserer på sport, mode, tobak og parfume. Livigno byder på et stort skiområde, med mere end 115 km. pister og 33 skilifte. Du kan altid have solen på dig, når du står på ski her, for der er pister på begge sider af Livigno-dalen. Desværre er der ikke nogen skilifte, der forbinder dalens to sider, men du kan tage skibusserne. På de højeste pister, som ligger i 2.796 meters højde, er der ret god garanti for sne inden for sæsonen. Livigno er et godt sted at stå på ski næsten uanset, hvad dit niveau er. Det er dog især egnet til begyndere og de ikke så øvede. Hvis du er meget erfaren, hardcore skiløber eller vil stå på snow board, skal du off piste, hvis du virkelig skal have udfordringer.

Livigno er et godt sted at vandre og cykle om sommeren. Her er mange smukke ruter.

Afstande:
* Centrum: 1,5 km.
* Piste: 30 m.
* Skibussen stopper lige ved hotellet
* Skilift: 30 m.
* Supermarked: 200 m.

Hygge og wellness - og noget for pengene

Hvis du ønsker komfort, god service og en rimelig pris, så er Hotel Parè lige, hvad du leder efter. Hotellet er indrettet med traditionelt interiør, som skaber en hyggelig stemning. Når du kommer ned fra pisterne, kan du lade din vej gå forbi lobbybaren, hvor du kan hygge dig med en cocktail eller en kop varm kakao for at få varmen tilbage i kroppen. Hvis du har lyst til at forkæle dig selv, kan du besøge wellness-centret, hvor du kan benytte sauna og indendørs pool (opvarmet). Du kan også bestille behandlinger og massager. Efter sådan en "foryngelseskur" eller en afslappet drink i baren, vil restauranten meget gerne servere deres velkendte italienske og internationale retter for dig. Her holder man af yde god service, og både familier, atleter, vegetarer og sundheds-entusiaster kan finde noget på menuen, der passer til deres smag.

Fra restauranten på Hotel Parè kan du nyde en skøn udsigt over pisterne.

Hotellet tilbyder selvfølgelig også at opbevare dine ski, og om sommeren kan du leje cykler. Der er gratis Wi-Fi over hele hotellet.

Læs mere om Hotel Paré

Varme og rummelige værelser

De 37 værelser er blevet renoveret for nylig, og er møbleret i en varm og hyggelig, alpin stil. Uanset hvilken værelsestype, du vælger, kommer du til at bo komfortabelt. Alle værelser har telefon, satellit-tv, Wi-Fi, pengeboks og badeværelse med bruser og hårtørrer.

Der findes i alt 37 standard værelser og 3 suiter på hotellet, der alle har hårtørrer, telefon, TV og pengeskab. Bemærk, at det er muligt at få firemandsværelser ved at der indsættes køjeseng på værelset.

Skjul teksten
 
 
search map