Anmeldelser af Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort

Læs personlige anmeldelser af Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Charlotte og familie fra Holmegaard boede på Hotel Lac Salin i Livigno fra d. 17. til d. 24. januar 2010.

Det har været alletiders ferie, alt var PERFEKT og hotellet var det rene luksus. Der er kun positivt at sige om det hele. Tak for en fin betjening, vi vender helt sikkert tilbage ;-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2010
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
Birgitte og familie fra Vallensbæk strand boede på Hotel Lac Salin i Livigno fra d. 15. til d. 22. marts 2008.

Vi har haft en dejlig ferie i Livigno. Vi havde flere dage med højt solskinsvejr, og nogle enkelte dage med sne, så vi havde perfekt ski-føre, bakkerne er for alle, uanset niveau - helt perfekt.
Det var jo et dejligt hotel at komme ned til, og beliggheden var helt i top, lige ud til bakkerne. Det var nogle dejlige værelser, og ren luksus, at der bliver redt seng og skiftet håndklæder to gange dagligt.
Men betjeningen i restauranten og baren lever ikke helt op til resten af standarden på hotellet. Tjenerne var sløve til at tage mod bestilling til frokost, vi følte, at de næsten hellere ville være fri for kunder, når vi så havde bestilt, glemte de ofte halvdelen (blot ikke på regningen), så vi måtte ofte rykke for tingene. I restauranten om aftenen, var tjenerne til gengæld meget hurtige, ofte blev tallerkenerne båret ud, inden vi havde spist op :-).
Men tilbage er stadig et rigtig godt indtryk, og det er bestemt ikke sidste gang vi har været i Livigno, lige nu går diskutionen blot på, hvilken uge vi skal vælge :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map