Hotel i Livigno i Lombardiet

Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Skattefrit paradis


Livigno er en skattefri landsby som ligger mit i bjergene i ca. 1800 meters højde og tæt på grænsen til Schweiz. Selv om byen er både lang (ca. 7 km) og forholdsvis smal, er der en hyggelig atmosfære, som ikke mindst skyldes de mange restauranter, barer og butikker. Har du et shopping-gen, er du kommet til det helt rigtige sted, for her finder du både sports-, mode-, parfume- og elektronikbutikker. Alt til gode priser, og er du i bil, er det også en god forretning at fylde den op, inden du forlader byen igen. Skattefriheden skyldes, at byen tidligere var fuldstændig isoleret fra omverdenen store dele af året, og derfor fik den denne særstatus.

Danskernes foretrukne skiparadis


I mange år har Livigno ligget højt på listen over foretrukne skiområder i Alperne. Det skyldes bl.a. at byen tilbyder mere end 115 km pister og i alt 33 skilifte. Skiområdet breder sig i bjergene på begge sider af byen og selv om de desværre ikke er forbundet med en lift, er det forholdsvis let at komme rundt med den lokale bus.

De højeste pister ligger i knap 3000 meters højde, og derfor har en af hovedlifterne også fået navnet Carosello 3000. På grund af den høje beliggenhed, er Livigno også et næsten snesikkert område i hele sæsonen. Pisterne er perfekte for både begyndere og let øvede, mens hardcore skibumser og snow boarders nok vil savne udfordringer, med mindre de vælger at løbe off piste. Livigno er et fantastisk sted også om sommeren, hvor det er et sandt paradis for vandrere og cyklister.

Afstande:
* Ski lift 50 meter
* Bycentrum 500 meter

Familiedrevet hotel

Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort er et familieejet hotel, og så snart du træder ind ad døren, vil du føle dig hjemme, og velkommen. Hotellet har en rigtig god beliggenhed, og du er kun ca. 50 meter fra den nærmeste skilift, som hurtigt fører dig over til den store Carosello 3000 kabelbane. Ved dagens slutning er det ikke nødvendigt at slæbe rundt på dit skiudstyr, for pisterne slutter bogstaveligt talt lige uden for døren.

Læs mere om Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort

Ren forkælelse

Efter dagens skiløb er det blevet tid til at forkæle sig selv, og det kan du nemt gøre på selve hotellet. For her finder du både et stort wellness center, opvarmet indendørs pool og bio sauna. Der er både tyrkisk bad, mulighed for forskellige behandlinger og massage. Ev, gebyr.

Med det hele...

På hotellet er der reception, restaurant, bar, konditori, fjernsynsstue, opholdsstue med pejs, stor terrasse med after-ski, skiudlejning og ski-depot, gratis parkeringsplads samt garage
I dagens løb, serverer hotellets bar lette snacks og forfriskninger både indendørs og på den store udendørs terrasse i solskinnet.
I a la carte restauranten tilbyder køkkenchefen Fabio både lokale og internationale retter, men hvis du foretrækker halvpension, er der naturligvis også mulighed for det, da hotellets anden restaurant serverer en god buffet. Og glem ikke at udforske den spændende vinkælder, som tilbyder fantastiske vine både fra området og internationalt. Efter middagen kan du nyde aftenen i "cigar loungen" - hvor du kan få en god whiskey.

Moderne værelser i alpin stil

Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort har 65 rummelige værelser i varme farver. Alle værelser har balkon med kig til de snedækkede bjergtoppe som omgiver Livigno. Derudover har alle værelser satellit TV, wifi, værdiboks til laptop, minibar, opholdshjørne og rigtige dyner... Badeværelserne har bruser og hårtørrer, og Deluxe- og Prestigeværelser har også badekar.
Hotelværelserne er opdelt i Superior, Deluxe og Prestige, samt nogle få enkeltværelser. Enkeltværelserne er ca. 20 m² og vender mod nord. Superiorværelserne er ca. 28 m² og vender mod nord. Deluxeværelserne er ca. 35 m² og vender mod øst. Prestigeværelserne er ca. 45 m², vender alle mod syd.

Læs om værelserne på Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map