Hotel i Livigno i Lombardiet

Hotel Intermonti

 
Hotel Intermonti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Intermonti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor tæt på skoven og byen

Hotel Intermonti ligger i udkanten af skoven, blot 150 meter fra Teola-Pianoni Bassi-skiliften, som er forbundet med Mottolino-skiområdet. Centrum af Livigno finder du kun 1,5 km fra hotellet. Shuttlebussen stopper lige udenfor hotellet, og kører dig til alle skiliftene, byens centrum og langrends-pisterne. Den er gratis. Der er ikke kun shuttleservice om vinteren, men også i sommerhalvåret.

Et paradis for de shoppe-glade

Livigno er en tax free-landsby, som ligger i 1.800 meters højde. Her finder du et temmelig stort udvalg af butikker, som især fokuserer på sport, parfume, mode, tobak, m.v. Så hvis du holder af at shoppe, er du kommet til det rette sted.

Læs mere om Hotel Intermonti

Varierede pister og sol dagen lang

Omkring Livigno ligger et stort udvalg af pister, med mere end 115 km pister og 33 lifte. Du kan altid få sol på dig, når du er ude at stå på ski her, for pisterne ligger på begge sider af Livigno-dalen. Der er dog desværre ingen lifte, der forbinder de to sider, men du kan transportere dig med skibusser. De højeste pister er på 2.765 meter, hvilket giver en nogenlunde snegaranti om vinteren.

Livigno er et godt sted for skiløbere på alle niveauer, men det egner sig ekstra godt til begyndere og nybegyndere. Om sommeren behøver du heller ikke at mangle udendørsaktiviteter, for dalen byder på mere end 600 km ruter til cykling og vandring i smukke omgivelser. Du kan vandre eller cykle på egen hånd, men du kan også vælge at tage med på en guidet tur.

Hotel Intermonti er et stort, men karakterfuldt hotel

Hontel Intermonti består af 4 hytte-bygninger, som er forbundet med hinanden. Atmosfæren er hyggelig og komfortabel, og alt, hvad du har brug for, har du ved hånden. Her er uendeligt med services og faciliteter.

I den store, behagelige restaurant kan du nyde regional og international mad. Baren holder åbent fra om morgenen, så hvis du vil drikke din cappuccino her i morgentimerne, vil barens personale være glade for at servere den for dig. Der er et spillerum til børn og tegnefilm til forskellige aldre, afhængigt af sæsonen. Den store have har en dejlig terrasse, hvor du kan nyde naturens dufte og en panoramisk udsigt nedover Livigno.

Wellness og skilektioner

Skirummet er tilgængeligt for gæster i vintermånederne, og har opvarmede skabe til opbevaring. Om sommeren kan du benytte et cykel-depotrum, som også er udstyret til både reparationer og cykeludlejning.

Alle gæster har adgang til den indendørs pool og det lille wellness-center med sauna, boblebad og tyrkisk bad. Til dem, der kan lide at forkæle sig selv lidt ekstra efter en dag på pisterne, er der kropsbehandlinger og massager. Hvis du har behov for at lære at stå på ski, kan du bestille skilektioner ved den dertil indrettede skranke på hotellet. Wi-Fi finder du på fællesområderne, og har du behov for at parkere din bil, kan dette nemt klares på hotellets område.

Traditionelle værelser i Alpe-stil

Som nævnt er hotellet stort, så her er hele 160 værelser at vælge imellem. Nogle værelser har balkon, afhængigt af værelsestypen. Alle værelser har satellit-tv, minibar, pengeboks, telefon og privat badeværelse med hårtørrer og bruser. Nogle værelser har Wi-Fi-forbindelse.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Intermonti

Læs personlige anmeldelser af Hotel Intermonti som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Intermonti. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Godt placeret hotel med tivlsomt serviceniveau

Hotellet ligger godt ift pister, men både service og WiFi var langt under det forventede niveau.

Læs mere
 
search map