Hotel i Livigno i Lombardiet

Hotel Helvetia

 
Hotel Helvetia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Helvetia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er svært at finde et hotel i Livigno, der har en bedre beliggenhed end Hotel Helvetia. Skilifterne, som fører op til henholdsvis Sitas og Carosello 3000 er kun 50 meter fra hotellet, og inden for 30 meter befinder du dig i centrum af Livigno.

Livigno ligger i en højde af 1816 meter og ligger mellem nationalparkerne Stelvio og Engadin.

Området omkring Livigno byder på et stort udvalg af skiområder med mere end 115 km pister og 33 skilifter. Der er altid mulighed for at stå på ski i solen, da begge sider af bjergene har skråninger. Desværre hænger disse to sider ikke sammen, og derfor skal man med skibus for at komme videre. De højeste skråninger findes i en højde af 2796 meter, hvilket giver snesikkerhed i perioden november til maj. Området i Livigno er et fantastisk sted for naturelskere i vinter såvel som sommer. Cykel- og vandrings interesserede kan have dét helt fantastisk her.
Stelvio bjerget er lige rundt om hjørnet, og er perfekt til cykelister om sommeren og til skiløbere om vinteren både for nybegyndere og mere erfarne. I byens centrum finder du flere gode restauranter, barer og masser af butikker. Livigno er kendt for at være en tax-free by.

Afstande:
* Centrum 30 meter
* Skilift 50 meter
* Nærmeste butikker 25 meter

Læs mere om Hotel Helvetia

Er du den første på pisterne?

Du kan få den første tur, hvis du vil! Du kan fra dit soveværelsevindue følge med, når lifterne starter op. Når du kommer tilbage fra en hel dag på ski kan du tage plads på hotellets terasse, hvor det pryder af liv og der er masser af underholdning om eftermiddagen såvel som om aftenen.
Hvis du er gæst på Hotel Helvita i højsonen, så vær' opmærksom på, at der godt kan være lidt larm, hvis nu du skulle have lyst til at gå i seng tidligt...

Wellness er inkluderet


En anden fordel ved Hotel Helvetia er deres wellness område. Hvis du ikke er en stor festabe, så kan du i stedet forkæle dig selv i den indendørs pool, det tyrkiske bad, sauna eller jacuzzi. I tilfælde af, at det er for vanskeligt at vælge, så kan du i stedet prøve forskellige former for massage og skønhedsbehandlinger til at supplere wellness oplevelsen. Restauranten "Helvetic" tilbereder og serverer lækre internationale retter fra et international køkken heriblandt pizzaer, grillede kødretter mv. Du kan få servereret maden på den udendørs terasse med udsigt over pisterne. Til morgen serveres der en super morgenmadsbuffet med både kolde og varme retter.

I tilfælde af, at du ankommer med bil, så er der muligt at parkere gratis, og du kan også komme gratis på WIFi. Dit skigear kan du opbevare i skidepotet.

Traditionelle værelser i træ

I alt har hotel Helvetia rådighed over 41 rummelige værelser. Alle værelser har sateliv TV, varmeanlæg, telefon og badeværelse med brusekabine og hårtørrer. De fleste værelser har balkon med udsigt til pisterne.

Skjul teksten
 
 
search map