Anmeldelser af Hotel Concordia

 
Hotel Concordia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Concordia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Concordia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Concordia som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Concordia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lars og familie fra Egå boede på Hotel Concordia i Livigno fra d. 10. til d. 17. februar 2007.

Livigno er et fantastisk område som også er meget velegnet til børnefamilier. Ved indlogering centralt i byen er alting indenfor gå afstand. Det inkluderer både skiskole og adskillige lifte med både blå og røde pister. Meget lave priser på både køb og leje af skiudstyr. Hotel Concordia er et yderst professionelt hotel med fine faciliteter og en høj standard i restauranten. Værelserne er rimelige, men lever knapt nok op til de 4 stjerner.
Vi skal helt sikkert til Livigno igen til næste år, men vil nok - nu hvor vi kender stedet - vælge enten en lejlighed eller et lidt billigere hotel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Mariann og ægtefælle fra Odense NV boede på Hotel Concordia i Livigno fra d. 20. til d. 27. januar 2007.

Vi har haft en rigtig dejlig ski-ferie i Livigno, igen-igen. Hotel Concordia var bare alle tiders, en udsøgt betjening , dejlige værelser og rigtig god mad og vin, der var intet at klage over. Vi fik en masse sne, desværre ikke helt så meget sol som vi tidligere har oplevet, men alligevel en rigtig god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Trine Kvist og rejsefælle fra Roskilde boede på Hotel Concordia i Livigno fra d. 5. til d. 12. marts 2005.

Vi rejste til Livigno med In-Italia i uge 10, 2005. Alt klappede som det skulle. Rejseselskabet havde styr på tingene og turen var over al forventning. Livigno har alt, hvad man kan ønske sig. Godt skiløb, hyggeligt byliv, gode restauranter og oveni var vores hotel helt i top:o)) Det eneste negative er deres rygepolitik, men det er jo hverken Livigno eller rejsebureauets skyld. Det er bestemt ikke sidste gang at vi har rejst med In-Italia, og ej heller sidste gang vi har været i Livigno.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map