Anmeldelser af Hotel Bucaneve

 
Hotel Bucaneve er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bucaneve er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Bucaneve

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bucaneve som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bucaneve. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ingelise og familie fra Asperup boede på Hotel Bucaneve i Livigno fra d. 16. til d. 23. februar 2008.

Kanon god oplevelse. Det var et super godt hotel og god beliggnhed, tæt på lift. Maden var super god, venligt og hjælpsomt personale. Selve området var helt i top. Det er ikke sidste gang vi tager der ned. Vi vil gerne takke In-italia for en god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2008
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
Rene og familie fra Hvidovre boede på Hotel Bucaneve i Livigno fra d. 4. til d. 11. marts 2006.

Det var vores første tur til Livigno, og bestemt ikke sidste gang, vi var der i uge 10, masser af sne og sol, lidt stormvejr på toppen. Ski området passede lige til os, vi havde 3 drenge med i alderen 12-15 år med, de var vilde med Fun parkene hvor de kunne boltre sig. Pistene var super gode at kører på, gode lifte, næsten ingen kø. Hyggelig lille by, dejlig mad, og masser af friske italiener.
Lang tur derned, især det sidste stykke, husk snekæder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map