Hotel i Livigno i Lombardiet

Hotel Bucaneve

 
Hotel Bucaneve er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bucaneve er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Bucaneve ligger på et udsigtssted, ca. 500 meter fra Livigno bycentrum. Der er ca. 150 meter til Mottolino skilift og 1200 meter fra Carosello liften. Skibusstoppested ligger 50 meter fra hotellet.

Der er tale om et komfortabelt hotel, som for nyligt er blevet helt renoveret. Hotellet råder over rummelige fælles opholdsstue, bar med stube, billiard, stor solterrasse, ski-depot, fri parkeringsplads. Garage mod betaling. Der er elevator op til 3. sal.

Læs mere om Hotel Bucaneve

Alle værelserne er velmøblerede og råder over telefon, satellitfjernsyn, internetforbindelse, safety-boks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller karbad. Værelserne kan rumme op til 5 personer; værelser med 4 eller 5 sovepladser har ofte de to sidste sovepladser på åben hems. Standard værelserne peger mod nord. Der findes værelser med panoramisk udsigt og balkon mod syd. Der findes også suiteværelser med terrasse.

Hotellets restaurant tilbyder traditionelle bjergretter lige som det internationale køkken. Hver uge arrangeres en aften med traditionelle retter fra Valtellina med smagning af vine.

Til rådighed for gæsterne er der fitness center med gratis adgang til opvarmet svømmebassin, sauna, tyrkisk bad og fitness room. Mod betaling kan man benytte sig af solarium og kar med vandmassage.

Skjul teksten
 
 
search map