Hotel i Livigno i Lombardiet

Hotel Amerikan

 
Hotel Amerikan er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Amerikan er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et historisk sted

Navnet Hotel Amerikan stammer fra familiehistorien, hvor nogle af de italienske forfædre tog til USA for at arbejde. Joseph, som er bedstefar til den generation, der driver hotellet i dag, rejste til Amerika og kom tilbage efter nogen tid. Siden da blev han kaldt "amerikaneren" af alle. Da han grundlagde hotellet, syntes dette navn at være det eneste rigtige.

Hotel Amerikan ligger i rolige omgivelser

Hotel Amerikan ligger lige i udkanten af Livigno, tæt på begynder-skiliften. Herfra har du direkte forbindelse til Carosello-3000-gondolen. En gratis bus kører dig til centrum, hvis du har lyst til at tage ud at spise eller shoppe lidt. Den stopper kun 50 meter fra hotellet. Centrum finder du ca. 1,5 km. væk.

Livigno er en hyggelig by, som, grundet dens status som "tax free", byder på rigtigt gode shoppingmuligheder. Især, hvis du ønsker at købe tobak, parfume, mode eller sportsudstyr. Du har et fint udvalg af butikker, restauranter og barer at vælge imellem.

Når det er tid til, at du skal ud på pisterne, har du 115 km. lige for dine fødder. Der er 33 skilifte. Solen følger dig hele vejen rundt, mens du nyder livet på ski, for der er pister på begge sider af Livigno-dalen. De to sider er dog ikke forbundet af lifte, kun med skibusser.

De højeste pister ligger i en højde af 2.796 meter, så der er god garanti for sne om vinteren. Livigno har pister til alle niveauer, men især begyndere og mindre øvede vil finde sig perfekt tilpasse her. De meget øvede samt snow boardere finder flest udfordringer off piste.

Er du til vandring og cykling på naturskønne ruter, er du kommet til rette sted, hvis du besøger Livigno i sommerhalvåret. Hotel Amerikan faciliteter cykelture og udlejning af mountain bikes.

Afstande:
* 1,5 km. fra centrum
* 50 m. til barer og restauranter
* 500 m. fra Gondola Carosello

Læs mere om Hotel Amerikan

På Hotel Amerikan føler du dig hjemme

Hotellet er et af de steder, hvor du ikke bare får noget for pengene, men også føler dig meget velkommen. Personalet vil gøre meget for at få dig til at føle dig hjemme, og gøre din ferie så komfortabel som muligt. Med andre ord er gæstfrihed og service på et niveau, du næppe vil blive skuffet over. Efter en lang dag på ski kan du trænge til at få energien og varmen tilbage i kroppen, og også der har Hotel Amerikan, hvad du har brug for: Et komplet wellness-område med spa, sauna, tyrkisk bad, jacuzzi, afslapningsområde, fitnessområde og mulighed for at bestille flere forskellige behandlinger og massager.

Spis en god 4-retters menu i restauranten

Hvis du ikke har lyst til at gå ud at spise eller tage en drink i byen, har du mulighed for at blive på hotellet. Her kan du nemlig nyde en drink i den hyggelige bar, og det vil glæde kokken i restauranten at servere sin 4-retters menu for dig. Tv-rummet, hvor du også kan spille spil, er et godt alternativ, hvis du vil hygge dig og slappe af med dine rejsefæller.

Gratis Wi-Fi findes over hele hotellet, og du har mulighed for at opbevare dine ski i opvarmede skiskabe. Hvis du kommer med bil, kan du parkere den i garagen.

Dejlige og moderne værelser

Hotellet har i alt 36 værelser, hvoraf de 28 ligger i hovedbygningen og de 8 i annekset. Alle værelser er dekoreret i en lys, varm og fredfyldt stil, hvor der er tænkt på detaljerne. Hotel Amerikan tilbyder tre forskellige slags værelser. Alle værelser har balkon, satellit-tv med sky, Wi-Fi, room service, telefon og privat badeværelse med bruser.

Skjul teksten
 
 
search map