Hotel i Livigno i Lombardiet

Alexander Charme Hotel

Comfort Comfort Comfort Junior Junior Junior Stylish Stylish Stylish
 
Alexander Charme Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Alexander Charme Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En charmerende by

Livigno er en charmerende og hyggelig by, hvor du finder ikke mindre end 115 km. pister og 33 skilifter. Busserne til centrum stopper lige foran hotellet, og køreturen er ikke lang. Når du efter morgenmaden er klar til at indtage pisterne, er du også lige i smørhullet: Pisterne ligger på begge sider af den udstrakte Livigno-dal (5 km. Lang) og bjergskråningerne, som du kan suse nedad, rækker helt op til 2.797 meter i vejret. Desværre er de to bjergområder på hver side af dalen ikke forbundet med hinanden med lifte. Du kan til gengæld tage gratis busser fra det ene område til det andet.

Alexander Charme Hotel ligger ca. 900 meter fra Livignos centrum. Her kan du shoppe tax free, så der er et stort udvalg af butikker med parfume, alkohol og cigaretter. Derudover kan du slappe af efter en dag på ski på en af byens hyggelige restauranter eller afterski-barer. Her er også flere butikker, der udlejer skiudstyr.

Læs mere om Alexander Charme Hotel

Godt at vide om Alexander Charme Hotel

Hotellet ligger kun 100 meter fra liften Teola, som bringer dig op til en sort pist, der løber sammen med en rød pist efter nogle meter. Skibussen bringer dig til centrum, samt til lifterne Mottolino og Carousel 3000.

Afstande:
* Centrum: Ca. 900 meter
* Hæveautomat: Ca. 450 meter
* Skipist: Ca. 350 meter

Fine faciliteter og services

Uanset, om du rejser som en del af et par eller med hele familien, tilbyder hotellet masser af muligheder for at slappe af og geare ned. Wellness-centret ligger på hotellet, og her kan du nyde både massager og behandlinger, to jacuzzi’er, en sauna, tyrkisk bad og brusebade med sanse-effekter. Det er skønt at komme tilbage efter en dag på ski, og glæde sig til en afslappende massage, eller bare blive varmet igennem og forkæle musklerne i saunaen. Alt dette er komplementeret med en indendørs pool og et fitness-område. Et godt sted lige at varme op til dagens udfordringer på pisterne. Poolen er også tilgængelig for børn, og der er et børneområde på hotellet.

Nyd din morgenmad med panoramaudsigt

Om morgenen byder Alexander Charme Hotel på en varieret morgenmadsbuffet, som du kan indtage, mens du beundrer den panoramiske udsigt. Om aftenen kan du nyde mad lavet efter traditionerne i Italien og middelhavsområdet. Lounge-baren, tv-rummet og rygerummet er møbleret i ”bjerg-stil”, og er ideelle steder at nyde en let snack og en drink om eftermiddagen. Derudover tilbyder hotellet låsbare skabe til dine ski, en skiskole, mulighed for at leje ski samt bilparkering mod et ekstra gebyr. Hvis du vil tjekke dine mails eller læse avis på nettet, kan du bruge gratis Wi-Fi overalt på hotellet.

Værelserne i ny og klassisk stil

Hotellet har i alt 62 værelser og suiter. De billigere værelsestyper er endnu ikke blevet renoveret, og her vil du finde, at stilen er mere klassisk end på de øvrige værelser. Vi har valgt at medtage superior værelserne, ide de er i en god størrelse. Alle værelser er komfortabelt møbleret, og du har alt, hvad du skal bruge for at få en god nats søvn. Alle værelser har: Satellit-tv, pengeboks, telefon, minibar, Wi-Fi, badekåbe, tøfler og privat badeværelse med bruser. Du kan værelse dobbelt-, trippel- eller familieværelser.

Værelserne på Alexander Charme Hotel

Skjul teksten
 
 
search map