Hotel i Livigno i Lombardiet

Hotel Alaska

 
Hotel Alaska er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Alaska er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Alaska har en fantastisk beliggenhed lige i hjertet af Livigno.
Livigno er også kendt som en tax-free by og er beliggende i en højde af 1800 meter. I centrum er der flere hyggelige restauranter, barer og butikker. Den tax-free by har tiltrukket flere butikker med fokus på sport, mode, tobak og parfume, så hvis du kan lide at shoppe, så er Livigno dét helt rigtige sted!

Området omkring Livigno byder på et stort udvalg af skiområder med mere end 115 km pister og 33 skilifter. Der er altid mulighed for at stå på ski i solen, da begge sider af bjergene har skråningerne. Desværre er disse to sider ikke sammenhængende, og derfor skal man med skibus. De højeste skråninger findes i en hæjde af 2796 meter, hvilket giver garanti for sne i gennem sæsonen. Lingono er et godt sted for næsten alle niveauer, især nybegyndere og begyndere. For de virkelig erfarne skiløbere er der også lidt udfordringer, foruden for off-piste.
Livigno er et fantastisk sted om sommeren for folk der gerne vil vandre så vel som cykellister. Man kan leje cykler i receptionen. Hotel Alaska ligger 2 minutters gågang fra Carosello 3000 ski (lift) område.

Læs mere om Hotel Alaska

Standard, men stadig komfortabelt


Bormolinio-familien tager sig godt af dig og selvom faciliteterne er meget begrænsede, så er komforten stadig rimelig. Her handler det mest om skiløb og udendørs aktiviteter. Du kan bo her med halvpension. Restauranten serverer hovedsageligt italienske og lokale retter sat sammen til en 4-retters menu. Loungebaren er perfekt for afterski og her kan du nyde en drink eller let snack. Hvis du kommer med dine børn, vil de være glade for at kunne se deres favorit tegnefilm i tv-stuen. Der er et opvarmet skidepot til rådighed for gæsterne. WIFI (trådløst internet) er tilgængeligt over hele hotellet mod et ekstra gebyr. Parkering på stedet er ikke noget problem - og det gratis!

Gammeldags alpin-stil


Hotel Alaska har i alt 38 relativt små, men komfortable værelser. Alle værelser er udstyret med: varmeanlæg, LCD TV, telefon, lille skrivebord og privat badeværelse med brusebad og hårtørrer. Nogen værelser er udstyret med balkon og er tilgængelige mod anmodning.

Skjul teksten
 
 
search map