Hotel i Livigno i Lombardiet

Garni Zodiac House

 
Garni Zodiac House er ikke tilgængelig i øjeblikket
Garni Zodiac House er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En hyggelig og livlig by

Hotel Garni Zodiac ligger på en af Livignos mest populære gågader, 200 meter fra busstoppestedet, hvorfra den gratis bus kører, og 200 meter fra Mottolino-liften.

Livigno er en hyggelig og livlig by, og byder på 115 km. pister og 33 skilifte. Pisterne ligger på begge sider af den udstrakte Livigno-dal (5 km. lang) og rækker op til 2.797 i højderne. Desværre er der ingen lifte, der forbinder de to bjergskråninger med hinanden. Til gengæld kan du tage en gratis bus fra den ene til den anden ende af dalen. Livigno har mange butikker, da det er en tax free-zone. Så du kan finde masser af alkohol, parfume og cigaretter. Derudover byder Livigno også på hyggelige restauranter, after ski-barer og butikker, hvor du kan købe eller leje ski og skiudstyr.

Afstande
* Centrum: 50 meter
* Skilift: 200 meter
* Busstoppested: 200 meter

Firser-stil

Som skrevet ovenfor, tilbyder Garni Zodiac House enkle og basale faciliteter. Hotellet ser lidt gammeldags ud, da det blev indrettet i de tidlige firsere. Det har 3 stjerner, men vores oplevelse er mere at omkring 2,5 stjerner er mere realistisk.

Læs mere om Garni Zodiac House

Nyd noget varmt at drikke både indendørs og udendørs

Morgenmaden er typisk italiensk med croissanter og continental breakfast. Du har adgang til gratis Wi-Fi på værelserne og i området omkring receptionen. Hvis du ankommer i bil, kan du benytte dig af hotellets parkering mod et gebyr. Og hvis du selv medbringer ski eller snowboard, kan du lægge det i kælderen, hvor der er et opbevaringsrum. Når solen skinner, er det dejligt at drikke kaffen og indtage en let snack ude på terrassen, mens du betragter det travle liv på gaden. Indenfor finder du en tv-lounge, hvor du kan hygge dig med en kop varm kakao, hvis det er koldt udenfor. Hotellet har ingen restaurant, men lige rundt om hjørnet finder du et stort udvalg af spisesteder i alle kategorier.

Hotel Garni Zodiac har kun 14 værelser. Nogle af dem har balkon, og alle har tv og opbevaringsskabe til dit tøj. Om vinteren skal du bestille mindst tre nætter i træk. Du kan vælge imellem dobbeltværelser, trippelværelser og familieværelser.

Værelserne på Garni Zodiac House

Skjul teksten
 
 
search map