Anmeldelser af Chalet Vertigo

 
Chalet Vertigo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Chalet Vertigo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Chalet Vertigo

Læs personlige anmeldelser af Chalet Vertigo som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Chalet Vertigo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Søren og familie fra Aabenraa boede på Chalet Vertigo i Livigno fra d. 29. december til d. 5. januar 2013.

Vi har haft et godt ophold i Livigno og alt er forløbet godt.

God service på afhentningsstedet og en dejlig lejlighed.

Der var dog en lidt underlig mangel i lejligheden nemlig vinglas - lidt underligt i et vinland, men det klarede vi så selv i en nærliggende forretning ;-))

En lejlighed vi kunne tænke os at leje igen en anden gang.

Tak for en god service

In-Italia's kommentar

Der vil sjældent være rigtige vinglas i lejlighederne. I Italien har man i det hele taget lidt svært ved at finde ''rytmen'' og vænne sig til, at vin ikke udelukkende skal ses som en del af kosten, men mere som et udsøgt nydelsesmiddel. Derfor er det typisk at man anvender et hverdagsglas - vandglas - til vinen i Italien og ikke såkaldte vinglas.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map