Feriebolig i Livigno i Lombardiet

Chalet Vertigo

 
Chalet Vertigo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Chalet Vertigo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Chalet Vertigo ligger i Via della Gesa, ca. 100 meter fra kirken og centrum. I nærheden er der indkøbsmuligheder og spisesteder samt bar og pub til after-ski.

Man kan nå pisterne, som ligger ca. 450 meter herfra, ved benyttelse af skibussen, hvis stoppested ligger lige ved huset. De to lejligheder er renoveret i 2010 og fremstår rigtig hyggelige og lyse med træmøbler og bjælker. Begge lejligheder råder desuden over fjernsyn, dansk kaffemaskine, skidepot og egen parkeringsplads.

Treværelseslejlighed nr. 1 med 4/6 sovepladser (1. sal med 3 balkoner):
- Lejligheden ligger på første sal og består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne med opvaskemaskine og ovn, dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) og udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine.

Læs mere om Chalet Vertigo

Toværelseslejlighed nr. 2 med 2/4 sovepladser (2. sal - på kvist med 2 balkoner):
- Kvistlejligheden beliggende på anden sal består af af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne med opvaskemaskine og ovn, dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) og udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon, badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map