Anmeldelser af Chalet Baitin

 
Chalet Baitin er ikke tilgængelig i øjeblikket
Chalet Baitin er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Chalet Baitin

Læs personlige anmeldelser af Chalet Baitin som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Chalet Baitin. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Preben og familie fra Bælum boede på Chalet Baitin i Livigno fra d. 23. til d. 30. marts 2013.

Vi har haft alle tiders tur til Livigno. Alt var som forventet, og i Chalet Baitin var der god plads til os alle (6 voksne og 4 børn). Familieadskilt i 3 etager og fælles på én etage. Perfekt til os. Vi kommer gerne tilbage.
Det kunne have været godt for os, hvis der havde været internetforbindelse i huset.
Et tip til andre gæster: Husk lige at lægge vaskemaskinens afløb op i brusekabinen inden brug!
Skiløbet var perfekt. Udfordringer til os alle, børn som voksne. En god dansk skiskole på stedet. Skibussen fungerer godt og ligger tæt på huset.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2013
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn
Stine og familie fra Danmark boede på Chalet Baitin i Livigno fra d. 22. til d. 29. december 2012.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Livigno!
Mange tak for jeres hjælp med booking og løbende spørgsmål, vi har været meget tilfredse med jeres service.
Jeg har samlet et par kommentarer sammen fra 'rejseholdet', se herunder.
- Det var et dejligt sted og jeg synes, at det hele var som lovet.

- Jeg er meget tilfreds med In-Italia og deres service. Synes de har været meget professionelle og svaret hurtigt på vores spørgsmål. Super godt hus med god plads. Billeder modsvarer stedet. Godt køkken med det vigtigste udstyr.

- Som de ældste på turen til Livigno, kan man kun beklage at man ikke før har besøgt dette hyggelige og dejlige sted. Huset var helt som beskrevet og forventet. Skulle man komme med et lille godt tip til ejerne af huset, skulle det være at der bør være en ”blød” siddeplads til alle 10 personer som huset er beregnet til, og i et vinland som Italien bør der vel også være vinglas i køkkenet, så man kan nyde de dejlige vine som området er kendt for.

- Det er et dejligt, rummeligt og veludstyret hus - vi kommer gerne igen. Kun et par bemærkninger: En sofa mere for at flere end 5 personer kan sidde behageligt. Mulighed for udluftning i kælderetagen, da der lugtede ret meget af kloak el. lign. fra huset fyrrum, som ligger lige ved kælderetagens soveværelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2012
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
Peter og rejsefæller fra Slagelse boede på Chalet Baitin i Livigno fra d. 11. til d. 18. februar 2012.

Familierne Clausen & Rasmussen havde dette år valgt at bo under samme tag på årets skiferie i Livigno. Vi havde valgt igen i år at tage en bus rejse af hensyn til oppakning og ski. Vi fik mulighed for at komme ind i vores hus allerede fra kl 10 om formiddagen så det var jo storslået. Heldigvis var vi fra sidste år kendt med busserne og vi havde en rimelig ide om hvor huset lå, så de 7 (af os 9) blev pakket med det de kunne tage med og forlod FAV (nøgle afhentning) i den rigtige retning… Vel ankommet til huset blev alle værelser fordelt og de 2 sammenhængende værelser i kælderen tilfaldt vores 4 ”tøser” på 10 – 14 år. De ville dog gerne sove i samme rum af hensyn til hyggen og de 2 ”daddies” gik i gang med at tilpasse soverummet. Og her er det så at det bliver en lidt blandet fornøjelse for bag den ene seng (som for øvrigt kun var samlet med knækkede dyvler) var der et loddent tilfælde af hussvamp. Efter henvendelse hos FAV som var mindst lige så chokeret som vi var over fundet, blev det udbedret på italiensk… en spartel til at skrabe det væk og et lag fin hvid maling… så var det igen picco bello. Af uransaglige årsager behøvede vi ikke engang at specificere hvor udbruddet var, for da udlejeren kom, gik han i direkte til det korrekte sted for at gå i gang. Da vi ikke følte os trygge ved ”reparationen” besluttede vi at holde døren lukket til rummet. Huset er ellers et meget rummeligt hus i 4 etager(!) og indeholder rigeligt med plads til 10 personer (der mangler dog fade, bestik, tallerkener og vinglas), der er 3 badeværelser det ene med et badekar (defekt jacuzzi) og alt er generelt i fin stand. Der er rigeligt med skabsplads, incl. et walk-in closet til alt overtøjet. men flere radiatorer virkede ikke så varmen var lidt skævt fordelt i huset (det var minus 20 den første nat vi var der). Huset mangler kun for 5000 kr. fra IKEA så ville man have et af de mest perfekte huse i området. Nå ja lige bortset fra de graverende fejl tidligere nævnt.

In-Italia's kommentar

Efter denne henvendelse har vi været i kontakt med vores samarbejdspartner på stedet, der har talt med ejeren af huset. Ejeren har sørget for at nyt inventar er indkøbt, samt nye køkkenredskaber. Hvad angår omtalte problem i kælderen, er det angrebede område blevet udbedret på behørig vis.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2012
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn
Margit og familie fra Nyborg boede på Chalet Baitin i Livigno fra d. 20. til d. 27. februar 2010.

Vil blot sige at vi har haft en fantastisk uge i Livigno, vejr og løjper var perfekte. Huset var et dejligt stort hus, dejligt med 3 badeværelser. Vi var forberedt på at det var spartansk indrettet, men blev glædeligt overrasket i køkkenet. Lidt mangler i form af vinglas, men ellers ok. Vi savnede dog i stuen nogle flere komfortable siddepladser, men ellers fungerede det fint. Spabadet kunne vi ikke få til at fungere, vi har sagt det til jeres samarbejdspartner. De var meget venlige til at vise os vej til huset, og var også fleksible m.h.t. hvornår vi ville tjekke ud, vi tjekkede ud kl. 6 om morgenen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2010
Antal rejsende 7 voksne, 3 børn
Navn
Tonni og rejsefæller fra Nykøbing Falster boede på Chalet Baitin i Livigno fra d. 12. til d. 19. januar 2008.

Vi havde en alletiders uge i Livigno i vores dejlige 10 personers hus (Chalet Baitin). Huset levede fuldt op til vores forventinger og det kan jeg bekræfte, for alle deltagere af ferien.
Det var meget nemt at tjekke ind og personalet i receptionen talte godt engelsk.
Chefen var endda så venlig at vise os vej gennem byen og ud til huset, da kontoret og huset ligger i hver sin ende af byen.
Det var første gang at vi alle var i Livigno, og vi har alle sagt at, det bestemt ikke er sidste gang.
Liftsystem er effektivt og nemt at benytte for alle. Pisterne bliver præpereret så man kender for alle andre skisportsteder i europa.
I Livigno er der også en kælkebanen, hvor man bliver slæbt op med en træklift. Dette er gratis når man er i besiddelse af et liftekort, hvilket vel kan bringe barnet frem i os alle at snuppe sådan en tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2008
Antal rejsende 10 voksne
Navn
Betina og rejsefæller fra Charlottenlund boede på Chalet Baitin i Livigno fra d. 10. til d. 17. februar 2007.

Tak. Vi var meget tilfredse med huset. Den eneste lille anke var, at der ikke var noget brænde til den fine brændeovn .... og det var ikke lige til at opdrive noget i byen. Livigno som skisportssted var vi ikke så begejstrede for, men det er jo meget et spørgsmål om behov, smag og behag. Vi foretrækker en lidt mindre by med mere charme - det store udbud af tax-free forretninger og restauranter med standardudbud af spagetti og pizza var ikke lige noget for os. Det var for meget charter og masseturisme over det efter vores smag. Og vi ville gerne have haft bedre sammenhængende lifter med mere spredning i sværhedsgraden på pisterne, så der både var flere blå og sorte.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2007
Antal rejsende 10 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map