Feriebolig i Livigno i Lombardiet

Baita Gisella

Du finder Baita Gisella en stenkast fra skiliften Carosello 3000
 
Baita Gisella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Baita Gisella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Livigno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du ønsker at bo tæt på pisterne i Livigno, er det svært at finde noget, der er tættere på end Baita Gisella. Fra huset er der nemlig mindre end 50 meter til skiliften Carosello 3000, der vil bringe dig op til skiområdets bedste pister. Vil du afprøve de andre pister på den anden side af byen, så er der skibusstoppested lige ved huset (80 meter fra døren).

Glem bilen og stå på ski fra din hoveddør

Her bor du ikke alene tæt på pisterne men også tæt på café, konditori og restaurant, som du vil finde ca. 30 meter fra huset. Søger du et supermarkedet til indkøb, så er der kun 400 meter til det nærmeste. Du kan derfor lade bilen stå på parkeringspladsen foran Baita Gisella under hele din skiferie.

Læs mere om Baita Gisella

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser
- På Baita Gisella er der to lejligheder, der ligger på anden sal og består af opholdsstue køkkenhjørne (komfur med kogeplader, opvaskemaskine og mikroovn), soveværelse med dobbeltseng samt udgang til balkon, soveværelse med to enkeltsenge (kan samles) og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder endvidere over fjernsyn og ski-depot samt internetadgang.

Skjul teksten
 
 
search map